Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Auto huren Doornspijk

Auto huren in Doornspijk? Huur bij Flexibel op weg in Nunspeet. Wij zijn gevestigd op het nieuwe Industrieterrein De Kolk, op 5 minuten rijden vanaf Doornspijk via de Elburgerweg. U huurt bij ons nette en veilige voertuigen voor een goede prijs. U kunt al huren vanaf 1 dag. Een auto huren per week of zelfs per maand is ook mogelijk. Bel voor uw vragen of om direct te reserveren naar 0341-230301

Autoverhuur Doornspijk

U wilt een auto huren in Doornspijk? Bij Flexibel op weg in Nunspeet bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder. Voor particulieren en bedrijven hebben wij de passende auto als tijdelijk vervoer. 

Waarom kiezen voor autoverhuur Flexibel op weg?

Autoverhuur voor bedrijven in Doornspijk

Bedrijven in Doornspijk weten ons te vinden als het gaat om tijdelijk vervoer. Soms heeft u voor 1 dag een auto nodig. Als extra, of als vervangend vervoer. Langer huren is ook mogelijk. Bij ons bepaald u namelijk zelf de looptijd. Dat betekent dat u zelfs meerdere maanden kunt huren. Huren per maand wordt ook wel shortlease genoemd. Shortlease is de oplossing voor bedrijven die een deel van het wagenpark flexibel willen houden. Met een shortlease auto zit u namelijk nergens aan vast. Meer informatie over zakelijk huren en shortlease? Kijk verder op deze pagina.

Autoverhuur voor particulieren in Doornspijk

Ook particulieren in Doornspijk kunnen een auto huren bij ons. Enkele voorbeelden:

En hoe zit het met borg, eigen risico, verzekeringen, enzovoort? Antwoord op al uw vragen vindt u op de pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg?

Naast een ruim aanbod aan auto’s bieden wij uitstekende service:
– Geen vervoer naar onze vestiging? Wij komen de auto graag bij u brengen in Doornspijk. 
– Pech onderweg? Wij regelen kosteloos vervangend vervoer.
– Eerder inleveren van de auto? Geen extra kosten. 

Verder rekenen wij geen extra kosten voor een trekhaak, meerdere bestuurders of winterbanden.