Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Veelgestelde vragen

Antwoord op de meest gestelde vragen over huren bij Flexibel op weg

Eén dag huren is van 08:00 ’s ochtends tot 08:00 ’s ochtends de volgende dag. 

Het dagtarief geldt vanaf 08:00 uur ’s ochtends. Als u het voertuig eerder nodig heeft, bijvoorbeeld de avond voor aanvang huurperiode, dan kunt u het gewenste tijdstip van ophalen aangeven in het reserveringsformulier. De toeslag voor eerder ophalen (avondtoeslag) is € 18,-. 

U heeft de auto vóór 08:00 uur ’s ochtends nodig om vroeg te vertrekken? U kunt dit aangeven in het reserveringsformulier. Wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken. Voor direct contact kunt u bellen naar 0341-230301

Inleveren van de huurauto kan 24/7. Parkeren kan op ons terrein en de sleutel in de sleutelkluis.

U kunt een heel weekend huren. Met het weekendtarief huurt u van zaterdag 08:00 tot maandag 08:00. Enkel op zaterdag huren kan ook, op zondag zijn wij gesloten voor uitgifte. 

Bekijk onze voordelige maandtarieven op de shortlease pagina.

Bij het ophalen van het voertuig dient u een geldig rijbewijs mee te nemen en een ID-kaart of paspoort. Een dubbele legitimatie is nodig om te voldoen aan de eisen van onze verzekeraar. Wij moeten kunnen bewijzen dat we er alles aan hebben gedaan om de huurder goed te identificeren en controleren, om op die manier misbruik van onze voertuigen tegen te gaan.

Daarnaast dient u een pinpas mee te nemen om de borg te borg voldoen. 

De borg is standaard € 500,-. De borg dient vooraf te worden overgemaakt of kan worden gepind bij het ophalen van het voertuig. Contant of met creditcard is niet mogelijk. Na de huur wordt het factuurbedrag verrekend met de borg en het restant teruggestort.

Bij huur voor langere termijn of vakanties houden we standaard een borg van € 500,- aan + de verwachte huursom. Hiervoor maken we een factuur en dient voor aanvang van de huur te zijn betaald

In geval van schade of diefstal is er een eigen risico van toepassing. Als huurder bent u in eerst instantie aansprakelijk. Mocht de schade kunnen worden verhaald op een andere partij, dan bent u geen eigen risico verschuldigd. 

  • Het maximaal eigen risico per schadegebeurtenis voor een verhuiswagen/bakwagen is € 1.500,-
  • Het maximaal eigen risico per schadegebeurtenis voor alle andere voertuigen (auto, personenbus en bestelbus) is € 1.000,-.
  • Het maximaal eigen risico voor een verhuiswagen/bakwagen kan worden afgekocht met 50% naar €750 voor € 20,- per dag (incl. btw)
  • Het maximaal eigen risico voor alle andere voertuigen kan worden afgekocht met 50% naar €500 voor € 13,- per dag (incl. btw)
Alle bovenhoofdse schade (1,90m en hoger vanaf de grond) is niet afkoopbaar. De huurder is aansprakelijk voor het totale standaard eigen risico bedrag tot maximaal € 1.500 (verhuiswagen/bakwagen) of € 1.000 (alle andere voertuigen).

Het voertuig is standaard WA-verzekerd en Casco verzekerd. De casco verzekering hebben wij in eigen beheer. U bent slechts aansprakelijk voor het maximaal eigen risico bij schade waar u verantwoordelijk voor bent.

Per dag krijgt u 100 vrije kilometers. Dus voor 2 dagen huur 200 vrije kilometers in totaal, voor een week huren 700 vrije kilometers in totaal, etc. Als u meer dan het aantal vrije kilometers rijdt rekenen we € 0,24 (incl. btw) per kilometer. *Let op: dit staat los van het brandstofverbruik. De brandstof is altijd volledig voor eigen rekening. U krijgt het voertuig mee met volle tank en dient hem weer in te leveren met volle tank. Bij het huren van een diesel rekenen wij 0,015 cent per kilometer voor het verbruik van AdBlue. 

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u direct

Contactformulier
Vul online het contactformulier in

WhatsApp
Stuur een WhatsApp bericht naar
06-30850650

Telefonisch
Bel naar 0341-230301