Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Bus huren voor wintersport

Wil je graag een betaalbare bus huren voor de wintersport vakantie? Nu extra voordelig! Bij 7 dagen huur krijgt u 2500 vrije kilometers. Dat betekent voldoende kilometers voor elke wintersport locatie in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland of Italië. Huur een veilige en goede bus voor uw wintersport bij Flexibel op weg autoverhuur. U kunt een 5/6-persoons of 8/9-persoonsbus huren. Een ideale oplossing wanneer een personenauto te klein is. 

Autoverhuur Nunspeet Flexibel op weg personenbus huren vakantie 9 personen 6 personen
Busje huren vakantie 5 6 7 8 9 personen personenbus autoverhuur Flexibel op weg

Huur een 5/6- of 8/9 personenbus voor wintersport

Voor de wintersport kunt u een 5/6-persoonsbus of een 8/9-persoonsbus huren. Met een busje van Flexibel op weg reist u comfortabel en goedkoop naar uw wintersportbestemming. 
 
U heeft de keuze uit een bus met:
 • 5/6 zitplaatsen en laadruimte (dubbele cabine), zoals een Fiat Talento/Scudo of een Renault Trafic
 • 8/9 zitplaatsen en verlengde laadruimte, zoals een Renault Trafic of Mercedes-Benz Vito
"Goede eerste ervaring"
Voor de eerste keer gehuurd bij Flexibel op weg. Makkelijk geregeld, goed bereikbaar, uitstekende service. Contact verliep soepel, wagen stond klaar, instructies waren duidelijk, afwikkeling verliep goed. Borg kort na het inleveren teruggestort gekregen. - Mevr. Temsamani uit Nunspeet
"Ik ben zeer tevreden"
Het reserveren, afleveren van de auto bij huis en communicatie via e-mail en WhatsApp verloopt zeer soepel en snel. Zeker voor herhaling vatbaar. - Mevr. Fidder uit Nunspeet
"Bus gehuurd voor vakantie"
Accurate en snelle communicatie. Heldere afspraken. Zeer betrouwbare verhuurder met nette en vlugge communicatie, zowel per mail, WhatsApp als telefonisch. - Dhr. Beukers uit Eemdijk
Previous slide
Next slide

Reviews

Klanten geven ons gemiddeld een 9,6!

Wat kost het huren van een busje voor de wintersport?

Voor het winterseizoen maakt u gebruik van een vakantieaanbieding. Bij één week huren krijg u 2500 vrije kilometers in plaats van 700! Met 2500 vrije kilometers heeft u voor de meeste wintersportbestemmingen genoeg vrije kilometers voor de hele reis. En extra dagen huren betekent ook extra vrije kilometers bovenop de 2500.

In onderstaande tabel vindt u de huurprijs van een 8/9-persoonsbus en een 5/6-persoonsbus bij het aantal dagen huur en het aantal inbegrepen vrije kilometers.  

Dagen huur Bus 8/9p. Bus 5/6p. Vrije km
7 1230,- 1070,- 2500
8 1320,- 1140,- 2600
9 1410,- 1210,- 2700
10 1500,- 1280,- 2800
11 1590,- 1350,- 2900
12 1680,- 1420,- 3000
13 1770,- 1490,- 3100
14 1860,- 1550,- 3200
15 1950,- 1600,- 3300

Welke kosten en diensten zijn bij de huurprijs inbegrepen?

De prijzen in de tabel zijn all-in:

Alleen de brandstof (diesel) en Adblue zijn niet inbegrepen. Wij geven u de bus met volle tank diesel mee en deze mag weer met volle tank worden ingeleverd. Op deze manier is de brandstof voor eigen rekening.

Naast de diesel is er ook een reservoir voor Adblue. Adblue is een vloeistof die gebruikt wordt als bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken, om ze schoner te laten rijden en aan de emissienormen, zoals die vastgelegd zijn in de Europese emissiestandaard, te voldoen.

Voor de Adblue rekenen we een vergoeding op basis van de daadwerkelijk gereden kilometers. Per kilometer rekenen wij € 0,015. Dat zal bijvoorbeeld € 30 zijn bij een rit van 2000 kilometer. Achteraf zullen we dit vermelden op de eindfactuur en verrekenen op de borg.

U krijgt altijd een volle tank Adblue mee. Een volle tank Adblue is voldoende voor 3500-7000 kilometer, afhankelijk van het type auto. Zo hoeft u in de meeste gevallen onderweg geen Adblue bij te vullen. Bij terugkomst vullen wij de Adblue weer aan. 

Offerte aanvragen voor uw wintersport

Vul het formulier in om uw wensen en vragen door te geven. We nemen contact met u op voor een persoonlijke offerte. Of neem direct contact op via WhatsApp of telefonisch

WhatsApp 
Stuur een WhatsApp bericht naar 06-30850650

Telefonisch 
Bel naar 0341-230301

Hoe werkt het huren van een bus voor de wintersport?

Inhoudsopgave: Alle informatie over het huren van een bus bij Flexibel op weg

Waarom een busje huren voor de wintersport?

Een busje huren voor de vakantie is dé manier om goedkoop met z’n allen te reizen. U kunt voor uw vakantie een busje huren voor 5 of 6 personen, maar ook voor 7,8 en 9 personen. U rijdt tegen een vooraf afgesproken prijs. Dit is inclusief vrije kilometers, pechhulp buitenland (Europa), verzekeringen en al uw overige wensen.   

6-persoons bus huren voor de wintersport

Gaat u met 4, 5 of 6 personen op wintersport? Dan kunt u het beste een 6-persoonsbus huren. Deze auto heeft 4 zitplaatsen voorin en daarachter een bankje met 3 zitplaatsen. De laadruimte is afgesloten door een tussenwand, vandaar de naam 6-persoons dubbele cabine bus.

Hoeveel laadruimte heeft een 6-persoons dubbele cabine bus?

Een 6-persoons dubbele cabine bus heeft een laadruimte van ongeveer 1,70 meter lang, 1,50 meter breed en 1,30 meter hoog. Dit is voldoende ruimte voor alle bagage en eigen ski’s, snowboards of een slee. 

9-persoons bus huren voor de wintersport

Gaat u met 7, 8 of 9 personen skiën of snowboarden? Dan is een 9-persoons bus geschikt. De zitplaatsen zijn ruim, dus geen krappe rit met de knieën vast tegen de andere stoelen. 

Hoeveel laadruimte heeft een 9-persoons bus?

Wij verhuren 9-persoons bussen met verlengde laadruimte. De laadruimte biedt genoeg plek voor 2 tassen per persoon. Eigen ski’s en snowboards kunnen onder de banken worden geschoven of diagonaal in de laadruimte tussen de tassen.

Welke opties hebben de bussen voor wintersport? 

De auto die u zal meekrijgen zal een veilige en nette bus zijn. Wij verhuren moderne bussen met de opties die u tegenwoordig mag verwachten. Bluetooth, aux-aansluiting, 12v aansluiting en usb voor het opladen van uw mobiel.

Airco en cruise controle horen ook bij de standaard opties.

Automaat of handgeschakeld?

Voor de 6-persoons bussen hebben we handgeschakeld. Voor de 9-persoons bussen hebben we zowel handgeschakeld als automaat. U kunt uw voorkeur aangeven in het aanvraagformulier of via WhatsApp.

Winterbanden en sneeuwkettingen voor wintersport

Alle bussen beschikken over de juiste winterbanden die ook geschikt zijn voor Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Frankrijk. Op de band is zichtbaar dat het om winterbanden gaat. Daarnaast leveren wij bij elke auto standaard een set sneeuwkettingen. 

Pechhulp Europa

Ondanks dat wij u een veilig en betrouwbar auto meegeven, bestaat de kans dat u stil komt de staan. Een lekke band of een lege accu bijvoorbeeld is altijd mogelijk. 

Het hele jaar door onderhouden wij onze eigen bussen bij Garage Van Geenen Auto’s in Nunspeet. Tussentijds, maar ook voor aanvang van het wintersportseizoen doen we nog een extra check. 

Mocht u met pech stil komen te staan, dan bieden wij pechhulp aan. Wij zijn aangesloten bij de ANWB met het buitenlandpakket, waardoor u kunt rekenen op 24/7 pechhulp in heel Europa. 

U huurt altijd inclusief de pechhulp en vervangend vervoer Europa, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Alle nodige informatie over Wat te doen bij pech onderweg? is te vinden bij de autopapieren in het dashboardkastje van de bus.  

Vervangend vervoer

De ANWB wegenwacht biedt naast hulp bij pech langs de weg ook vervangend vervoer indien de gehuurde auto niet meer verder kan. U krijgt zo snel mogelijk passend vervangend vervoer om uw wintersport te vervolgen. Vervangend vervoer vanuit de ANWB staat verspreid op locaties door heel Europa, zodat u sneller geholpen bent. Wij zullen u helpen bij contact met de ANWB en het regelen van hulp langs de weg en vervangend vervoer. 

WA verzekering

Standaard zijn onze bussen WA-verzekering. Wat is wel en wat is niet verzekerd bij een WA verzekering?

U/wij zijn verzekerd bij:

 • Schade door onze bus aan andere auto’s/personen.
 • Schade door lading die van de bus valt.
 • Schade veroorzaakt door een aanhanger achter de bus.

De WA verzekering geeft geen dekking bij:

 • Schade aan de eigen bus.
 • Schade ontstaan tijdens laden en lossen.
 • Schade aan uzelf of uw spullen.
 • Onrechtmatig gebruik van de auto (geen rijbewijs, rijden met alcohol of  drugs).

Casco verzekering en eigen risico bij schade

Wat als de gehuurde bus is beschadigd door eigen toedoen of geen tegenpartij die aansprakelijk kan worden gesteld?

Flexibel op weg heeft de casco verzekering in eigen beheer. Mocht er schade ontstaan dan nemen wij dat voor onze rekening. Wel is een eigen risico van toepassing. Net als bij bijvoorbeeld uw telefoonverzekering, geldt ook bij een casco verzekering op een bus een eigen risico.

U bent maximaal voor 1000 euro aansprakelijk voor schade aan de gehuurde auto wat niet kan worden verhaald op een tegenpartij. Het maximale eigen risico is eventueel te verlagen van 1000 naar 500 euro voor een X vergoeding per dag/week. 

Stel u rijdt een zijspiegel kapot, dan is de schade bijvoorbeeld 300 euro. Zodoende zal uw eigen risico 300 euro zijn. Stel u rijdt de complete deur er uit en de schade is bijvoorbeeld 1500 euro, dan zal het u slechts 1000 euro kosten, omdat uw maximaal eigen risico 1000 euro is. 

Facturatie van de huursom en de borg

Bij huur voor langere termijn of vakanties houden we standaard een borg van € 500,- aan + de verwachte huursom. Vooraf maken we een pro-forma factuur, die u voor vertrek moet overmaken. 

Na de huur storten we het (restant) van de borg terug. Het kan voorkomen dat we extra kosten moeten verrekenen op de borg, zoals de extra gereden kilometers of vergoeding voor de Adblue. 

Wat zijn de bijkomende kosten bij het huren van een bus?

Ons doel is om u zo goed mogelijk te informeren wat huren bij Flexibel op weg inhoudt. Dat betekent vooraf een duidelijk prijs. We spreken een prijs af voor het aantal huurdagen, kilometers en eventuele extra wensen en opties, maar zijn ook duidelijk over de eventuele extra kosten. Als u weet wat u achteraf eventueel als bijkomende kosten kunt verwachten, dan is dat geen onaangename verrassing. Bijkomende kosten kunnen zijn:

 • Extra gereden kilometers bovenop de vrije kilometers. Stel u huurt 7 dagen, dan krijgt u standaard 2500 vrije kilometers. Mocht u achteraf 2700 hebben gereden, dan verrekenen we de 200 extra gereden kilometers. Wij geven vooraf altijd duidelijk aan hoeveel vrije kilometers u heeft én wat het kost per extra gereden kilometer. Dit is vaak € 0,24 (inclusief btw) per kilometer. Bij 200 extra kilometers zullen wij € 48 verrekenen op de borg.
 • Brandstof: u krijgt de bus met volle tank (diesel) mee. Wij vragen u de auto weer met volle tank in te leveren. Mocht u het vergeten of door ons willen laten doen, dan verrekening we de diesel plus handelingskosten op de borg.
 • Schade: het kan voorkomen dat u schade rijdt aan de bus. Als dit onder uw eigen risico valt, zullen we dit verrekenen op de borg. 

Verplichte legitimatie en rijbewijs

Bij het ophalen van het voertuig dient u een geldig rijbewijs mee te nemen en een ID-kaart of paspoort. Een dubbele legitimatie is nodig om te voldoen aan de eisen van onze verzekeraar. Wij moeten kunnen bewijzen dat we er alles aan hebben gedaan om de huurder goed te identificeren en controleren, om op die manier misbruik van onze voertuigen tegen te gaan.

Ophalen van de bus voor wintersport

Binnen openingstijd kunt u de bus ophalen bij onze vestiging in Nunspeet. Ons adres is Draaiing 3, 8072TC (Nunspeet). Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8 tot 17 uur en zaterdag van 8 tot 12 uur. Op zondag zijn wij gesloten voor uitgifte. 

Stel u wilt op 23 juli om 6 uur ’s ochtends vertrekken met de gehuurde auto. Dan bieden wij de mogelijkheid om op 22 juli in de middag de bus alvast op te halen. Dan kunt u rustig laden en op tijd vertrekken. 

Uw contractdatum start dan op 23 juli, maar de ophaaltijd zal de middag daarvoor al zijn. Voor het eerder ophalen rekening wij een eenmalige vergoeding van ongeveer € 20,-. 

Controle op schade bij uitgifte

Samen met u controleren we uitgebreid de bus op de schadeplekken die er al op zitten. Wij werken met een app die alle plekken markeert en vast legt op de foto. We lopen zijdes van de auto langs en markeren de krassen, deuken, pitten, etc. 1 voor 1. Als u akkoord gaat tekenen we op de app voor akkoord en krijgt u in uw mail de uitgifteformulier met alle besproken schadeplekken. 

Duidelijk vooraf voor u en voor ons, zodat we achteraf nooit discussie kunnen krijgen.

Gebruik van de bus

Wij verwachten van u dat u de bus netjes zal gebruiken en in nette staat zal inleveren. Roken of huisdieren meenemen in het voertuig is niet toegestaan. Extra reinigingskosten worden doorbelast met een minimum van € 100,-.

Autopapieren en standaard uitrusting van de gehuurde bus

Alle verplichte autopapieren zijn aanwezig in de auto, te vinden is de dashboardkast. Ook een schadeformulier met pen is te vinden in de dashboardkast

Voor uw veiligheid en handig om bij de hand te hebben, is er ook een verbandtrommel aanwezig in de bus. Verder ook hesjes, een gevarendriehoek en basis gereedschap. 

Wat te doen bij schade?

Op het moment dat u schade constateert aan de huurauto moet u dit direct melden door te bellen naar 0341-23 03 01 of te mailen naar info@flexibelopweg.nl
Voor schade ontstaan in de periode dat u verantwoordelijk bent voor de huurauto wordt u aansprakelijk gesteld. Bij schade communiceren wij met u de verdere afhandeling en eventuele kosten. Afhankelijk van de omvang van de schade wordt een schade- en herstelrapport opgemaakt door een autoschadeherstelbedrijf of door onszelf. Het schadebedrag zal op u worden verhaald tot het maximum vooraf afgesproken eigen risico.

Wat te doen bij een ongeval?

Bij elke aanrijding met ons voertuig waarbij een tegenpartij is betrokken dient het schadeformulier te worden ingevuld. Dit kan met een voertuig van een tegenpartij zijn, maar ook een object als een gebouw.

Vul het schadeformulier in; de voor- en achterzijde. Beide partijen moeten het formulier ondertekenen. Maak foto’s van de situatie indien mogelijk.

Brandstof

Alleen de brandstof (diesel) en Adblue zijn niet inbegrepen. Wij geven u de bus met volle tank diesel mee en deze mag weer met volle tank worden ingeleverd. Op deze manier is de brandstof voor eigen rekening.

Adblue

Alleen de brandstof (diesel) en Adblue zijn niet inbegrepen. Wij geven u de bus met volle tank diesel mee en deze mag weer met volle tank worden ingeleverd. Op deze manier is de brandstof voor eigen rekening.

Naast de diesel is er ook een reservoir voor Adblue. Adblue is een vloeistof die gebruikt wordt als bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken, om ze schoner te laten rijden en aan de emissienormen, zoals die vastgelegd zijn in de Europese emissiestandaard, te voldoen.

Voor de Adblue rekenen we een vergoeding op basis van de daadwerkelijk gereden kilometers. Per kilometer rekenen wij € 0,015. Dat zal bijvoorbeeld €30 zijn bij een rit van 2000 kilometer. Achteraf zullen we dit vermelden op de eindfactuur en verrekenen op de borg.

U krijgt altijd een volle tank Adblue mee. Een volle tank Adblue is voldoende voor 3500-7000 kilometer, afhankelijk van het type bus. Zo hoeft u in de meeste gevallen onderweg geen Adblue bij te vullen. Bij terugkomst vullen wij de Adblue weer aan. 

Inleveren van de bus

Inleveren van de huurauto kan 24/7. Parkeren kan op ons terrein en de sleutel in de sleutelkluis. De eerstvolgende werkdag nemen we alle voertuigen in en controleren we deze. Tot het moment van inname blijf je als huurder verantwoordelijk voor het voertuig.

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u direct

Contactformulier
Vul online het contactformulier in

WhatsApp
Stuur een WhatsApp bericht naar
06-30850650

Telefonisch
Bel naar 0341-230301