Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Auto huren Epe

Auto huren in Epe? Autoverhuur Flexibel op weg is gevestigd in Nunspeet, slechts 15 minuten rijden vanaf Epe. Bij ons huurt u nette auto’s voor een voordelige prijs. Per dag huren krijgt u altijd 100 vrije kilometers. U huurt altijd inclusief verzekering, pechhulp en vervangend vervoer. Ook de schoonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Personenauto klein

Citroen C1 of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 32,23 p/d (excl. btw)

Middenklasse

Bmw 1-serie of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 65,29 p/d (excl. btw)

Middenklasse (automaat)

Volkswagen Golf of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 65,29 p/d (excl. btw)

Electrische Hyundai Kona > 390km actieradius

Kia Niro

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 65,29 p/d (excl. btw)

Stationwagen (automaat)

Toyota Auris of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 57,02 p/d (excl. btw)

Kia Ceed Stationwagen

Kia Ceed

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 57,02 p/d (excl. btw)

Ford Focus Stationwagen

Ford Focus Stationwagen

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 57,02 p/d (excl. btw)

Een betaalbare auto huren in Epe

Een auto huren in Epe doet u bij Flexibel op weg autoverhuur. Het belangrijkste is dat u een veilige en nette auto rijdt voor een goede prijs. U kunt eenvoudig een auto huren voor een paar dagen of goedkoop een auto rijden voor een maand of langer. De voordelen van Flexibel op weg zijn: 

  • Persoonlijk advies via WhatsApp of het contactformulier, ook voor snel reserveren.
  • Geen boekingskosten, annuleringskosten of onverwachte kosten achteraf.
  • Huur voordelig per dag, weekend, week of maand.
  • Ophalen vóór openingstijd op afspraak
  • 24/7 inleveren van de huurauto
  • Breng- en haalservice in Epe.

Hoe werkt een auto huren in Epe? 

Huur een auto bij Flexibel op weg en ervaar onze service. Het belangrijkste van een huurauto is dat u rijdt in een veilige auto voor een goede prijs. Standaard bent u WA en casco verzekerd en in geval van pech kunt u rekenen op hulp en gratis vervangend vervoer.

Ophalen en inleveren van de huurauto

Een huurdag is van 08:00 tot 08:00 de volgende ochtend. Ophalen van de auto kan op afspraak ook vóór 08:00. Inleveren van de auto kan ook na openingstijd. De auto kan geparkeerd worden op ons eigen terrein en de sleutel in de sleutelkluis. 

Kilometers en brandstof

Per dag krijgt u 100 vrije kilometers. Extra kilometers worden verrekend tegen € 0,20 (ex. btw) per kilometer. De huur is exclusief brandstof; wij geven de auto met een volle tank mee en u mag de auto weer met volle tank inleveren.

Borg

Standaard werken wij met een borg van € 500,-. Deze mag vooraf worden overgemaakt of bij het ophalen van de gehuurde auto worden voldaan per pin. Contant betalen of betalen met creditcard is niet mogelijk. Na de huurperiode verrekenen we de factuur met de borg en storten we het restant direct terug.

Meer informatie over hoe huren werkt? Kijk op onze pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg? Hier vindt u antwoord op al uw vragen over verzekeringen, eigen risico, pechhulp, rijden in het buitenland enzovoorts. 

Reserveer een huurauto in Epe

Een auto huren in Epe is zo geregeld bij Flexibel op weg. U kunt snel uw huurauto aanvragen via onze pagina reserveren, bellen naar 0341 23 03 01 of stuur eenvoudig een bericht via WhatsApp Chat. Bij vragen kunt u ons ook bellen of een bericht sturen. Wij staan u persoonlijk te woord, beantwoorden alle vragen en helpen u bij de reservering. 

Online uw auto uitzoeken kan op onze pagina alle voertuigen. Hier vergelijkt u alle personenauto’s en kiest u eenvoudig de juiste huurauto. Specificaties als zitplaatsen, brandstof, transmissie en prijzen staan overzichtelijk vermeld.