Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Auto huren Zwolle

Wilt u graag een betrouwbare en goedkope auto huren in Zwolle? Slechts 25 minuten rijden via de A28 en kort aan de afslag Nunspeet zit Flexibel op weg. Wij verhuren personenauto’s aan particulieren en bedrijven. Van een goedkope, kleine stadsauto tot een ruime stationwagen. Te huur vanaf 1 dag tot enkele maanden.

Personenauto klein

Citroen C1 of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 32,23 p/d (excl. btw)

Middenklasse

Bmw 1-serie of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 65,29 p/d (excl. btw)

Middenklasse (automaat)

Volkswagen Golf of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 65,29 p/d (excl. btw)

Electrische Hyundai Kona > 390km actieradius

Kia Niro

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 65,29 p/d (excl. btw)

Stationwagen (automaat)

Toyota Auris of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 57,02 p/d (excl. btw)

Kia Ceed Stationwagen

Kia Ceed

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 57,02 p/d (excl. btw)

Ford Focus Stationwagen

Ford Focus Stationwagen

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 57,02 p/d (excl. btw)

Waarom een auto huren in Zwolle?

Een auto huren in de buurt van Zwolle doet u bij Flexibel op Weg. Het belangrijkste is dat u een veilige en nette auto rijdt voor een goede prijs. U kunt eenvoudig een auto huren voor een paar dagen of goedkoop een auto rijden voor een maand of langer. De voordelen van Flexibel op weg zijn: 

 • Persoonlijk advies via WhatsApp of het contactformulier, ook voor snel reserveren.
 • Geen boekingskosten, annuleringskosten of onverwachte kosten achteraf.
 • Huur voordelig per dag, weekend, week of maand.
 • Ophalen vóór openingstijd op afspraak
 • 24/7 inleveren van de huurauto
 • Breng- en haalservice in Zwolle.

Hoe werkt een auto huren? 

Huur een auto bij Flexibel op Weg en ervaar onze service. Het belangrijkste van een huurauto is dat u rijdt in een veilige auto voor een goede prijs. Standaard bent u WA en casco verzekerd en in geval van pech kunt u rekenen op hulp en gratis vervangend vervoer.

Ophalen en inleveren van de huurauto

Een huurdag is van 08:00 tot 08:00 de volgende ochtend. Ophalen van de auto kan op afspraak ook vóór 08:00. Inleveren van de auto kan ook na openingstijd. De auto kan geparkeerd worden op ons eigen terrein en de sleutel in de sleutelkluis. 

Kilometers en brandstof

Per dag krijgt u 100 vrije kilometers. Extra kilometers worden verrekend tegen € 0,20 (ex. btw) per kilometer. De huur is exclusief brandstof; wij geven de auto met een volle tank mee en u mag de auto weer met volle tank inleveren.

Borg

Standaard werken wij met een borg van € 500,-. Deze mag vooraf worden overgemaakt of bij het ophalen van de gehuurde auto worden voldaan per pin. Contant betalen of betalen met creditcard is niet mogelijk. Na de huurperiode verrekenen we de factuur met de borg en storten we het restant direct terug. Meer informatie over hoe huren werkt? Kijk op onze pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg? Hier vindt u antwoord op al uw vragen over verzekeringen, eigen risico, pechhulp, rijden in het buitenland enzovoorts. 

Reserveer een huurauto

Een auto huren in Zwolle is zo geregeld bij Flexibel op weg. U kunt snel uw huurauto aanvragen via onze pagina reserveren, bellen naar 0341 23 03 01 of stuur eenvoudig een bericht via WhatsApp Chat. Bij vragen kunt u ons ook bellen of een bericht sturen. Wij staan u persoonlijk te woord, beantwoorden alle vragen en helpen u bij de reservering. Online uw auto uitzoeken kan op onze pagina alle voertuigen. Hier vergelijkt u alle personenauto’s en kiest u eenvoudig de juiste huurauto. Specificaties als zitplaatsen, brandstof, transmissie en prijzen staan overzichtelijk vermeld.

Auto huren voor bedrijven in Zwolle

Zakelijk een auto huren is mogelijk bij Flexibel op weg. Wij hebben diverse auto’s beschikbaar, zodat u een passende auto kunt kiezen. Van een makkelijke, kleine personenauto tot een stationwagen.

Wij bieden bedrijven in Zwolle de oplossing om stilstand te voorkomen. Onder het motto flexibiliteit in uw wagenpark hebben wij de volgende voorbeelden: 

 • Schade? Snel op weg met een passende vervangende auto.
 • Wachten op de nieuwe leaseauto? Een zogenaamde voorloopauto biedt uitkomst.
 • Tijdelijk project? Dan ook een tijdelijke auto, die net zo snel kan worden opgehaald als ingeleverd.
 • Meerdere medewerkers hebben af en toe een auto nodig? Een deelauto voor uw bedrijf in eigen beheer of door ons beheert is de oplossing.
 • Een werknemer krijgt past na proeftijd een vaste auto? Met een huurauto zit u nergens aan vast.
 • Een vaste prijs per maand inclusief alle kilometers en kosten, maar geen lang operational lease contract? Verhuur vanaf 1 maand noemen wij shortlease. Meer informatie over shortlease vindt u op de pagina Shortlease

Als uw bedrijf of medewerker is gevestigd in Zwolle kunt u eenvoudig en voordelig gebruik maken van de diensten van Flexibel op weg.

Auto huren voor particulieren

Ook als particulier en woonachtig in Zwolle is een auto huren is zo geregeld. Voor privé gebruik een auto huren is goedkoper dan u denkt. Daarbij is de service prettig: u rijdt inclusief alle kosten als belastingen en reparaties en kunt de auto inleveren wanneer u maar wilt. 

En hoe zit het met borg, eigen risico, verzekeringen, enzovoort? Antwoord op al uw vragen vindt u op de pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg?

 • Naast een ruim aanbod aan auto’s bieden wij uitstekende service:
 • Geen vervoer naar onze vestiging? Wij komen de auto graag bij u brengen in Zwolle.
 • Pech onderweg? Wij regelen kosteloos vervangend vervoer.
 • Eerder inleveren van de auto? Geen extra kosten.
 • Verder rekenen wij geen extra kosten voor een trekhaak, meerdere bestuurders of winterbanden. 

Flexibel op weg biedt goedkoop huurauto’s aan in Zwolle en omgeving, zodat u kunt profiteren van het gemak van huren. U rijdt bij ons goedkoop en krijgt een prijs op maat afhankelijk van uw wensen. Huur kan per dag, week, maand of zelfs langer. Hoe langer, hoe lager de kosten per dag. Voor elk doeleinde biedt een huurauto uitkomst. Vervangend vervoer, weekend weg, vakantie of als leenauto. Voor autoverhuur in Zwolle kunt u altijd terecht bij Flexibel op weg.  

Goedkoop een auto huren in Zwolle

U huurt al een auto voor €39,- inclusief btw per dag. Ook mogelijk voor een heel weekend, van vrijdag half 5 in de middag tot maandagochtend 8 uur. Dit is bijvoorbeeld een Citroen C1 of Toyota Aygo. Deze auto’s zijn compact, makkelijk en goedkoop. Een wat ruimere auto hebben wij ook in ons assortiment. 

Liever een stationwagen als huurauto? Voor meerdere passagiers en bagage is een ruime stationwagen wel zo handig.  

Huren per week is ook mogelijk.

Standaard krijgt u 100 vrije kilometers per dag. Extra kilometers worden verrekend tegen € 0,24 (incl. btw) per kilometer. 

1 maand of langer huren? Dat noemen wij shortlease. Shortlease is huren voor minimaal 1 maand. Omdat u 1 maand huurt rijdt u extra voordelig. U krijgt van ons een prijs op maat, inclusief de kilometers die u nodig hebt. Na 1 maand shortlease kunt u de auto weer inleveren wanneer u maar wilt; geen langlopend contract of opzegtermijn. Meer informatie over shortlease vindt u op onze pagina Shortlease.

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u direct

Contactformulier
Vul online het contactformulier in

WhatsApp
Stuur een WhatsApp bericht naar
06-30850650

Telefonisch
Bel naar 0341-230301