Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Shortlease bedrijfswagen

Gebruik eenvoudig een bedrijfswagen op basis van shortlease. Shortlease is huren voor 30 dagen, maar dan tegen een extra voordelig maandtarief. Met shortlease heeft u geen grote investering voor de aanschaf van een bestelbus en geen langlopend leasecontract. Gewoon eenvoudig een extra bedrijfswagen, als flexibele schil in uw wagenpark.

Filter op het type voertuig of kies uit één van onderstaande bedrijfswagens:

Shortlease voor bedrijfswagens

Bent u direct op zoek naar een betaalbare bedrijfswagen om te leasen? Flexibel op Weg heeft een uitgebreid wagenpark, zodat u de juiste wagen vindt voor uw doeleinden en budget. Heeft u morgen al een bestelbus of bakwagen nodig? Geen probleem, u huurt eenvoudig uw gewenste bedrijfswagen via onze website. U leaset een zakelijke wagen voor minimaal een maand, daarna is het contract dagelijks opzegbaar. Of u nou voor een langere periode gaat leasen, veel ruimte nodig heeft of juist weinig, ontdek het aanbod van Flexibel op Weg. In ons wagenpark komt u verschillende modellen tegen: een Volkswagen Transporter, Renault Traffic, Fiat Talento of een Volkswagen Caddy. De laadruimtes van onze shortlease bedrijfswagens variëren van 3m³ (bestelbussen) tot 20m³ (bakwagens). Kortom, voor iedere situatie hebben wij de ideale bedrijfswagen.

Shortlease voor ZZP-ers en MKB

Heeft u een grote onderneming of bent u een ZZP-er? En is de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen een te grote investering? Het shortleasen van bedrijfswagens biedt dan de oplossing. U kunt een bedrijfswagen zo lang mogelijk leasen, totdat de wagen niet meer nodig is. Het voordeel is dat u zelf de looptijd bepaalt: na de eerste 30 dagen is het contract per dag opzegbaar. Geen opzegtermijn, geen boetebedrag, gewoon een voertuig gebruiken zolang het nodig is. Ideaal wanneer u een tijdelijke opdracht heeft, een nieuwe medewerker vervoer moet geven of simpelweg u wagenpark wil uitbreiden. Met shortlease profiteert u van het gemak van all-in lease voor een vast bedrag per maand. Naast de flexibiliteit is het gebruik ook eenvoudig: alle kosten en diensten zijn bij de prijs inbegrepen. Alleen de brandstof is nog voor eigen rekening. Shortlease bij Flexibel op weg is standaard inclusief vrije kilometers, verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud, onverwachte reparaties, pechhulp Nederland en vervangend vervoer.