Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Ford Transit Connect L2H1

Bestelauto

De afbeeldingen en opties dienen ter indicatie. Auto’s zijn vaak in meerdere uitvoeringen en kleuren leverbaar. 

Shortlease bij Flexibel op weg

Eenvoudig leasen per maand

€ 595,-

per maand (excl. btw)

Kilometers per maand

2000

Looptijd

Minimaal 1 maand, daarna altijd per dag opzegbaar

Specificaties en opties

Ford Transit Connect L2H1

''Veel laadruimte en toch compact. Deze lengte 2 bus is praktisch voor de klussers en rijdt fijn''

Flexibel op weg Nunspeet Autoverhuur Shortlease beeldmerk logo

De voordelen van shortlease

Als u 30 dagen of langer huurt, maakt u gebruik van een voordelige maandprijs. Huren per maand wordt ook wel shortlease genoemd. Het voordeel is dat u zelf de looptijd bepaalt: na de eerste 30 dagen is het contract per dag opzegbaar is. Geen opzegtermijn, geen boetebedrag, gewoon een voertuig gebruiken zolang het nodig is. 

Naast de flexibiliteit is het gebruik ook eenvoudig: alle kosten en diensten zijn bij de prijs inbegrepen. Alleen de brandstof is nog voor eigen rekening. Shortlease bij Flexibel op weg is standaard inclusief vrije kilometers, verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud, onverwachte reparaties, pechhulp Nederland en vervangend vervoer.  

HOE WERKT SHORTLEASE?

Antwoord op de meest gestelde vragen

Onze maandprijs is standaard inclusief 2000 vrije kilometers.

Als u meer kilometers verwacht te rijden zijn er twee opties:

  1. Bij de aanvraag maakt u een schatting van het aantal kilometers die u verwacht te rijden per maand. Op basis van deze gegevens start u met een passend maandtarief inclusief de vrije kilometers.

  2. Als er geen goede schatting kan worden gemaakt of 2000 per maand is een goed gemiddelde, dan start u met dit standaardtarief. Tussentijds evalueren we het gebruik en uiteindelijk verrekenen we achteraf de eventuele extra gereden kilometers. Vooraf leggen we de meerprijs per extra gereden kilometer al vast, zodat het achteraf geen verrassing is. 

Shortlease bij Flexibel op weg is van 1 tot 24 maanden. De minimale afname is 1 maand. De maximale looptijd is 24 maanden. De looptijd hoeft vooraf niet verplicht te worden vastgelegd. Met shortlease blijft u flexibel: per dag opzegbaar betekent ook per dag te verlengen. 

De borg is standaard € 500,-. De borg dient vooraf te worden overgemaakt of kan worden gepind bij het ophalen van het voertuig. Contant of met creditcard is niet mogelijk. Na de huur worden eventueel openstaande bedragen verrekend met de borg en het restant teruggestort.

In geval van schade of diefstal is er een eigen risico van toepassing. Als huurder bent u in eerst instantie aansprakelijk. Mocht de schade kunnen worden verhaald op een andere partij, dan bent u geen eigen risico verschuldigd. 

  • Het maximaal eigen risico per schadegebeurtenis voor een verhuiswagen/bakwagen is € 1.500,-
  • Het maximaal eigen risico per schadegebeurtenis voor alle andere voertuigen (auto, personenbus en bestelbus) is € 1.000,-.

 

  • Het maximaal eigen risico kan worden afgekocht met 50% tegen een nader te bepalen toeslag per maand. U kunt bij uw aanvraag aangeven of u een verlaagd eigen risico wilt. 

U kunt al uw wensen doorgeven. Wij helpen u aan een passende auto en extra’s als winterbanden en een tankpas. 

De uitgifte van shortlease voertuigen vindt plaats aan de Draaiing 3 in Nunspeet. U kunt ook gebruik maken van onze breng- en haalservice. Geef uw wensen door bij uw aanvraag.  

Offerte aanvragen

Het werkt heel eenvoudig:
  1. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in.
  2. Wij nemen persoonlijk contact met u op om uw wensen door te nemen.

Inbegrepen service en kosten

Flexibiliteit

Geen verplichte looptijd, altijd per dag opzegbaar.

Afschrijving

Door gebruik van het voertuig daalt de waarde. Deze afschrijvingskosten zit bij de leaseprijs in.

Motorrijtuigenbelasting

De wettelijke motorrijtuigenbelasting (houderschapsbelasting) is bij de leaseprijs inbegrepen.

Pechhulp

Met shortlease van Flexibel op weg bent u verzekerd van gratis pechhulp in Nederland.

Onderhoud en reparaties

Geen onverwachtse kosten met shortlease, want onderhoud en reparaties zijn bij de prijs inbegrepen.

Vervangend vervoer

In geval van pech of onderhoud krijgt u gratis gelijkwaardig vervangend vervoer.

Wa verzekering

Als u met ons voertuig schade toebrengt aan een ander, bent u verzekerd via de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.

Casco verzekering

Bij niet verhaalbare schade aan ons voertuig bent u slechts tot het maximaal eigen risico aansprakelijk. Standaard € 1000 of verlaagd € 500.

Transparantie

U ontvangt een persoonlijke offerte met duidelijke prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en heeft u geen onverwachte kosten achteraf.

FLEXIBEL OP WEG

Waarom kiezen voor ons?

Flexibele schakel voor bedrijven

Een auto voor enkele maanden voor een medewerker? Een extra bus voor een tijdelijk project? Wachten op de levering van een nieuwe auto? Vervangend vervoer voor een bus met pech? Een extra bus tijdens een drukke periode? Snel en zonder gedoe een passende oplossing!

Veilige en betrouwbare auto's

Met 20 jaar ervaring in de autobranche zorgen we voor veilige en betrouwbare personenauto's en bedrijfswagens. Flexibel op weg is ontstaan vanuit garagebedrijf Van Geenen Auto's. Als team hebben we jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud, reparaties, inkoop, verkoop en verhuur.

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u direct

Contactformulier
Vul online het contactformulier in

WhatsApp
Stuur een WhatsApp bericht naar
06-30850650

Telefonisch
Bel naar 0341-230301