Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Shortlease auto

Shortlease van een auto is de oplossing voor bedrijven die flexibel willen blijven. Met shortlease maakt u eenvoudig gebruik van een auto tegen een voordelig bedrag per maand. Het voordeel is dat u geen verplicht langlopend contract heeft en geen grote investering hoeft te maken. Afhankelijk van uw personeelsbezetting en opdrachten in uw bedrijf zet u eenvoudig een auto in. En mocht de auto overbodig zijn, dan kunt u hem gewoon weer inleveren. Rijd de gewenste auto voor een looptijd die altijd passend is.

Filter op het type voertuig of kies uit één van de onderstaande auto’s:

Shortlease voor betrouwbare auto’s

Bent u direct op zoek naar een betrouwbare auto voor shortlease? Flexibel op Weg heeft een uitgebreid wagenpark ter beschikking, zodat u de juiste auto vindt voor uw doeleinden en budget. Heeft u morgen al een personenauto nodig? Geen probleem, u huurt eenvoudig uw bedrijfsauto via onze website. U leaset een zakelijke wagen voor minimaal een maand, daarna is het contract dagelijks opzegbaar. Of u een auto voor een langere periode gaat shortleasen, veel ruimte nodig heeft of juist weinig, ontdek het aanbod van Flexibel op Weg. In ons wagenpark komt u verschillende modellen tegen: een Volkswagen Golf, Opel Corsa, Ford Focus of een Volkswagen Polo. Kortom, voor iedere situatie hebben wij de ideale auto.

Shortlease voor ZZP-ers en MKB

Heeft u een grote onderneming of bent u een ZZP-er? En is de aanschaf van een nieuwe auto een te grote investering? Het shortleasen van een auto biedt dan de oplossing. U kunt een bedrijfsauto zo lang mogelijk leasen, totdat de wagen niet meer nodig is. Het voordeel is dat u zelf de looptijd bepaalt: na de eerste 30 dagen is het contract per dag opzegbaar. Geen opzegtermijn, geen boetebedrag, gewoon een personenauto gebruiken zolang het nodig is. Ideaal wanneer u een tijdelijke opdracht heeft, een nieuwe medewerker vervoer moet geven of simpelweg u wagenpark wil uitbreiden. Met shortlease profiteert u van het gemak van all-in lease voor een vast bedrag per maand. Naast de flexibiliteit is het gebruik ook eenvoudig: alle kosten en diensten zijn bij de prijs inbegrepen. Alleen de brandstof is nog voor eigen rekening. Shortlease bij Flexibel op weg is standaard inclusief vrije kilometers, verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud, onverwachte reparaties, pechhulp Nederland en vervangend vervoer.