Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Busje huren Zwolle

U wilt een busje huren in Zwolle? Flexibel op weg in Nunspeet is de plek om goedkoop en betrouwbaar een bus te huren. Op slechts 20 minuten rijden vanaf de A28 vindt u onze vestiging. Huur een bestelauto, bestelbus, bakwagen met laadklep of personen. Bekijk ons aanbod en huur direct uw gewenste bus vlakbij Zwolle:

Bestelauto 2,5 m³

Volkswagen Caddy, Mercedes-Benz Citan of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 40,50 p/d (excl. btw)

Bestelbus 5m³

Fiat Talento of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 60,33 p/d (excl. btw)

Grote bestelbus 12 m³

Fiat Ducato, Mercedes-Benz Sprinter of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 85 p/d (excl. btw)

Fiat Scudo – dubbelcabine 6 persoons

Fiat Scudo

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 81,82 p/d (excl. btw)

Bakwagen met laadklep

Volkswagen Crafter, Renault Master of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 109,92 p/d (excl. btw)

Dubbele cabine bus 6-persoons

Volkswagen Transporter

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 81,82 p/d (excl. btw)

9-persoons bus

Mercedes-Benz Vito Tourer, Renault Trafic of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 106,61 p/d (excl. btw)

Waarom een busje huren bij Flexibel op weg?

Busje huren voor de regio Zwolle kan bij Flexibel op Weg. Het belangrijkste is dat u in een veilige en nette bus rijdt, voor een goede prijs. Huren bij Flexibel op weg is de oplossing voor tijdelijk vervoer. Onze voordelen: 

  • Persoonlijk advies via WhatsApp of het contactformulier, ook voor snel reserveren.
  • Geen boekingskosten, annuleringskosten of onverwachte kosten achteraf.
  • Huur voordelig per dag, weekend, week of maand.
  • Per dag opzegbaar.
  • Standaard 100 km vrij per dag.
  • Breng- en haalservice in Zwolle.

Voor bedrijven en particulieren in Zwolle

Voor zakelijke rijders en particulieren in Zwolle bieden we altijd een oplossing voor passend vervoer. U kunt bij ons snel en voordelig een auto, personenbus, bestelbus of verhuiswagen huren. Flexibel op weg staat voor persoonlijk advies, transparante prijzen en betrouwbaarheid. Bedrijven en particulieren in Zwolle en de regio beoordelen ons met een 9+.

Aanbod van bussen om te huren

Welk type bus heeft u nodig in Zwolle? Voor het vervoeren van spullen is de laadruimte van de bus van belang. Onderstaand een overzicht van de laadruimtes van klein (bestelauto) naar groot (verhuiswagen, ook wel bakwagen met laadklep). Voor personenvervoer hebben we bussen tot 9 personen. Standaard hebben we een dubbele cabine met 6 zitplaatsen en laadruimte of een bus met 9 zitplaatsen. 

Alle bussen mogen worden bestuurd met rijbewijs B. 

Bestelauto 2,5m3

De bestelauto is de meest compacte bedrijfsbus die u kunt huren. De laadruimte heeft een inhoud van 2,5m3 tot 3m3. De lengte van de laadruimte is 1,50m tot 1,70m. De hoogte is 1,30m en de breedte 1,20m. De bestelauto heeft 2 zitplaatsen. Voorbeelden van bestelauto’s die wij verhuren zijn de Volkswagen Caddy, Fiat Doblo en Mercedes-Benz Citan. 

De bestelauto huurt u al voor € 48,- inclusief btw per dag. Langer huren? Voor een week betaalt u € 35,- inclusief btw per dag en per maand slechts € 22,- inclusief btw per dag. Beschikbare bestelauto’s zijn Volkswagen Caddy, Fiat Doblo en Mercedes Citan.

Bestelbus 5m3

Heeft u een grotere bus nodig in Zwolle? De bestelbus is de meest gekozen bedrijfswagen. Ook erg populair voor de verhuur bij particulieren en bedrijven. De bus is compact en makkelijk te rijden en heeft toch een laadruimte van 6m3. De laadruimte heeft een lengte van 2,50m tot 2,70m. De hoogte is 1,30m en de breedte is 1,50m. Onze bestelbussen zijn voorzien van trekhaak. 

De bestelbus rijdt u al voor € 73,- inclusief btw per dag. Huren voor een weekend (vrijdag 16:30 t/m maandag 08:00) is slechts € 121,- inclusief btw. Bij afname voor een week betaalt u € 60,- inclusief btw per dag. Beschikbare bussen zijn Volkswagen Transporter, Mercedes Vito, Renault Trafic en Fiat Talento. 

Grote bestelbus 12m3 

Onze langste bestelbus heeft een laadruimte van 3,60 meter lang. Dit betreft een Fiat Ducato. Extra veel laadruimte voor slechts € 97,- per dag. 

Verhuiswagen met laadklep

De verhuiswagen, ook wel de bakwagen met laadklep, huurt u al voor € 133,- inclusief btw per dag. Met de verhuiswagen kunt u alles in één keer meenemen. De laadruimte is 4,20 x 2,10 x 2,10 (L x B x H). Met een laadklep is laden en lossen van zware spullen heel eenvoudig. Deze wagen wordt het meest gebruikt voor verhuizingen, omdat dit de grootste bus is die met rijbewijs B mag worden bestuurd. 

U huurt bij ons bijvoorbeeld een Mercedes Sprinter of een Renault Master met elektrische laadklep. 

Personenbus 6, 7 of 9 personen

Zomervakantie, wintersport, uitje met vrienden of personeel, pendeldiensten op evenementen of met collega’s naar een training? Personenvervoer voor elk doeleinde is geen probleem met de bussen van Flexibel op weg. Van vakantie tot luxe shuttle service. 6 personen tot zelfs 9 personen met ruim voldoende laadruimte. Veel personenbussen hebben verlengde laadruimte. Dat betekent dat de bagage van elke passagier mee kan in de bus.