Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Shortlease ZZP

Heeft u als ZZP’er langdurig een zakelijke bedrijfsauto nodig? Maar is de aanschaf van een nieuwe wagen een te grote investering? Maak dan eenvoudig gebruik van onze shortlease voor ZZP’ers. Shortlease is een voertuig huren voor 30 dagen, tegen een extra voordelig maandtarief. Het voordeel van shortlease is dat u niet vastzit aan een langlopend leasecontract. Als ZZP’er leaset u gemakkelijk en snel een (extra) zakelijke auto, zodat u altijd een voertuig ter beschikking heeft.

Filter op het type voertuig of kies uit één van onderstaande bedrijfsauto’s:

Een zakelijke wagen shortleasen als ZZP’er

Direct op zoek naar een zakelijke wagen om te leasen? Flexibel op Weg heeft een uitgebreid aanbod, zodat u de juiste wagen vindt voor uw doeleinden en budget. Heeft u een bestelbus of bakwagen nodig? U huurt eenvoudig uw zakelijke wagen via onze website. U leaset een zakelijke wagen voor minimaal een maand, daarna is het contract dagelijks opzegbaar. Of u voor een langere periode gaat leasen, veel laadruimte nodig heeft of juist weinig, ontdek ons uitgebreide wagenpark. U komt verschillende modellen tegen: een Volkswagen Transporter, Renault Traffic, Fiat Talento of een Volkswagen Caddy. De laadruimtes van onze shortlease wagens variëren van 3m³ (bestelbussen) tot 20m³ (bakwagens). Kortom, voor iedere situatie hebben wij het ideale voertuig.

De voordelen van shortlease voor ZZP-ers

Bent u net begonnen als startende ZZP-er? Of is de aanschaf van een zakelijke wagen een te grote investering?U kunt een bedrijfsauto zo lang mogelijk leasen als u wil, totdat de wagen overbodig is. Het voordeel is dat u zelf de looptijd bepaalt: na de eerste 30 dagen is het contract per dag opzegbaar. Geen opzegtermijn, geen boetebedrag, u gebruikt het zakelijke voertuig zolang het nodig is. Een mooie oplossing wanneer u een tijdelijke opdracht heeft, een nieuwe medewerker vervoer moet geven of simpelweg uw wagenpark gaat uitbreiden. Met shortlease voor ZZP’ers profiteert u van het gemak van all-in lease voor een vast bedrag per maand. Naast de flexibiliteit is het gebruik eenvoudig: alle kosten en diensten zijn bij de prijs inbegrepen. Alleen de brandstof is nog voor eigen rekening. Onze shortlease is standaard inclusief vrije kilometers, verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud, onverwachte reparaties, pechhulp Nederland en vervangend vervoer.