Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Bus huren voor verhuizen in Biddinghuizen

U wilt een bus huren voor uw verhuizing in Biddinghuizen? Huur bij Flexibel op weg autoverhuur in Nunspeet. Op 15 minuten rijden vanaf Biddinghuizen vindt u het beste aanbod en een goede service. Ook kunt u gebruik maken van onze breng- en haalservice in Biddinghuizen. Huur een passende bus voor uw verhuizing, zoals een verhuiswagen met laadklep of een bestelbus van 10 kuub of 12 kuub. 

Waarom huren bij Flexibel op weg voor uw verhuizing in Biddinghuizen?

Huur uw bus voor uw verhuizing in Biddinghuizen bij Flexibel op weg, omdat:

  • U altijd 100 vrije kilometers krijgt.
  • Onze prijzen zijn al inclusief verzekering en schoonmaakkosten.
  • Meerdere bestuurders is toegestaan.
  • U gebruik kunt maken van onze breng- en haalservice in Biddinghuizen.


Kies eenvoudig online de passende bus voor uw verhuizing in Biddinghuizen

 

Bestelbus 5m³

Fiat Talento of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 60,33 p/d (excl. btw)

Grote bestelbus 12 m³

Fiat Ducato, Mercedes-Benz Sprinter of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 85 p/d (excl. btw)

Verhuiswagen met laadklep

Iveco Daily, Mercedes-Benz Sprinter of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 109,92 p/d (excl. btw)

Verhuiswagen huren in Biddinghuizen

Woont u in Biddinghuizen en gaat u binnen Biddinghuizen verhuizen of vertrekken uit Biddinghuizen? Huur dan een verhuisbus of verhuiswagen bij Flexibel op weg in Nunspeet. Bij ons vindt u het beste aanbod tegen de beste voorwaarden. 

Onze vestiging is in Nunspeet, op slechts 15 minuten rijden vanaf Biddinghuizen. Ook kunt u gebruik maken van onze breng- en haalservice in Biddinghuizen of op een gewenste locatie.

Zo kunt u, ook als u in Biddinghuizen woont of gaat wonen, profiteren van de goede service van Flexibel op weg autoverhuur.

Verhuisaccessoires gebruiken voor uw verhuizing in Biddinghuizen

Maak verhuizen extra makkelijk met een steekwagen, meubelroller, spanband of verhuisdeken. U kunt het verhuismateriaal huren door vooraf te reserveren via het online formulier of ter plekke te vragen.

Wat kost het huren van een bus voor verhuizen in Biddinghuizen?

U huurt een bus voor een vaste vanaf prijs per dag. Elke type bus heeft zijn eigen prijs, maar bij Flexibel op weg huurt u altijd inclusief:

  • WA verzekering
  • 100 vrije kilometers
  • Schoonmaakkosten
  • Boekingskosten
  • Meerdere bestuurders

Eventuele extra kosten zijn de kilometers bovenop de 100 vrije kilometers. Extra gereden kilometers worden verrekend tegen € 0,20 (exclusief btw) per kilometer. 

Ook rekenen wij een toeslag per kilometer van 0,015 cent (exclusief btw) voor het verbruik van AdBlue.

Verder rijdt u zorgeloos en zonder onverwachte kosten en altijd met gratis pechhulp en vervangend vervoer.


Welke bus moet ik huren voor mijn verhuizing?

Bestelauto 2,5m3

De bestelauto is de meest compacte bedrijfsbus die u kunt huren. De laadruimte heeft een inhoud van 2,5m3 tot 3m3. De lengte van de laadruimte is 1,50m tot 1,70m. De hoogte is 1,30m en de breedte 1,20m. De bestelauto heeft 2 zitplaatsen. Voorbeelden van bestelauto’s die wij verhuren zijn de Volkswagen Caddy, Fiat Doblo en Mercedes-Benz Citan. 

De bestelauto huurt u al voor € 49,- inclusief btw per dag. 

Bestelbus 5m3
Een slag groter dan de bestelauto is de bestelbus. De bestelbus is de meest gekozen bedrijfswagen. Ook erg populair voor de verhuur bij particulieren en bedrijven. De bus is compact en makkelijk te rijden en heeft toch een laadruimte van 6m3. De laadruimte heeft een lengte van 2,50m tot 2,70m. De hoogte is 1,30m en de breedte is 1,50m. Onze bussen zijn voorzien van trekhaak. 

De bestelbus rijdt u al voor € 73,- inclusief btw per dag. Huren voor een weekend (vrijdag 16:30 t/m maandag 08:00) is ook mogelijk.

Grote bestelbus 12m3 
Onze langste bestelbus heeft een laadruimte van 3,60 meter lang. Extra veel laadruimte voor slechts € 97,- per dag. 

Verhuisbus met laadklep
De verhuisbus, ook wel de bakwagen met laadklep, huurt u al voor € 133,- inclusief btw per dag. Met de verhuiswagen kunt u alles in één keer meenemen. De laadruimte is 4,20 x 2,10 x 2,10 (L x B x H). Met een laadklep is laden en lossen van zware spullen heel eenvoudig. Deze wagen wordt het meest gebruikt voor verhuizingen, omdat dit de grootste bus is die met rijbewijs B mag worden bestuurd. 

U huurt bij ons bijvoorbeeld een Mercedes Sprinter of een Renault Master met elektrische laadklep. 

Onze service bij het huren van een bus voor uw verhuizing

Voor advies over de welke bus voor uw klus geschikt is, kunt u gerust contact opnemen. Naast een net en veilig voertuig kunt u bij ons ook verhuismateriaal huren zoals een spanband en verhuisdeken om verhuizen nog makkelijker te maken. Ook kunt u gebruik maken van onze breng- en haalservice in Biddinghuizen of op een gewenste locatie. 

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u direct

Contactformulier
Vul online het contactformulier in

WhatsApp
Stuur een WhatsApp bericht naar
06-30850650

Telefonisch
Bel naar 0341-230301

Nu ook verhuismateriaal te huur

Naast de verhuiswagen hebben we nu ook verhuismateriaal beschikbaar. Snel uw meubels verplaatsen met een steekkar of meubelroller en veilig vervoeren met verhuisdekens en spanbanden.

– Spanband €1,-
– Verhuisdeken €1,50
– Meubelroller €7,50
– Steekwagen €9,-

De prijzen zijn inclusief btw en per dag. U kunt het materiaal vooraf reserveren via het reserveringsformulier of gewoon meenemen bij het ophalen van uw huurvoertuig.

De meest gekozen verhuiswagen is de verhuiswagen met laadklep

Gaat u vijf keer passen en meten met spullen in uw auto of in één keer over met een verhuiswagen? Bij Flexibel op weg huurt u snel en eenvoudig een verhuiswagen. Ervaar het gemak van huren en ervaar het gemak van de verhuiswagen. Met 19m3 aan laadruimte en de laadklep is het vervoeren van spullen een stuk eenvoudiger.
Deze verhuiswagen / bakwagen mag worden bestuurd met rijbewijs B.

Ga jij binnenkort op kamers?

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

Verhuiswagen met laadklep

Iveco Daily, Mercedes-Benz Sprinter of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 109,92 p/d (excl. btw)

Wat kost het huren van een verhuiswagen met laadklep?

Voor een verhuiswagen is de huurprijs slechts €133,- per dag inclusief btw en inclusief 100 kilometer vrij. Voor een weekend (zaterdag en zondag) betaalt u slechts €180,- inclusief btw en inclusief 200 kilometer vrij. 

Andere bussen voor verhuizen

Als u niet veel spullen heeft te vervoeren hebben we voor u een bestelauto 2,5 m3bestelbus 5 m3grote bestelbus 10 m3 of een grote bestelbus 12 m3. Bekijk het aanbod van bussen en de afmeting van de laadruimtes in ons handige overzicht alle voertuigen.

Busje huren verhuizen Biddinghuizen voor bedrijven

Ook als bedrijf heeft u wel eens een busje nodig om spullen te verhuizen. Maak het vervoeren van spullen makkelijk door snel en voordelig een busje te huren.

Als uw bedrijf is gevestigd in Biddinghuizen of een medewerker woont in Biddinghuizen kunt u eenvoudig en voordelig gebruik maken van de diensten van Flexibel op weg.

Busje huren verhuizen Biddinghuizen voor particulieren

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw, wel zo handig voor u als particulier. Wij staan graag voor u klaar als u tijdelijk een busje nodig hebt. Een busje huren is makkelijker dank u denk. Waarom passen en meten en 4x rijden met uw auto als het makkelijk kan? Laat uw adviseren welke bus bij u past of kom gerust langs om te kijken. Duidelijke prijs, rijden zonder zorgen en geen onverwachte kosten achteraf. 

U kunt online reserveren of bellen naar 0341-230301. Wij staan voor persoonlijk contact en een transparante dienstverlening. 

En hoe zit het met borg, eigen risico, verzekeringen, enzovoort? Antwoord op al uw vragen vindt u op de pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg?

Huren bij Flexibel op weg betekent:
– Per dag opzegbaar zonder extra kosten.
– Tussentijds wisselen van soort bus zonder extra kosten.
– Prijsafspraak inclusief kilometers.
– Geen omkijken naar onderhoud of andere zaken en kosten.

Kortom: maak verhuizen makkelijk met een verhuiswagen met laadklep of een verhuisbus. Of u nu binnen Biddinghuizen gaat verhuizen, in Biddinghuizen komt wonen of weg gaat uit Biddinghuizen, wij helpen u graag op weg. U kunt contact opnemen via 0341-230301, info@flexibelopweg.nl of kom gerust langs om de bussen te bekijken aan de Draaiing 3 in Nunspeet. 

Ook in Biddinghuizen kunt u profiteren van de diensten van Flexibel op weg Autoverhuur

Flexibel op weg is autoverhuurbedrijf in Nunspeet en verhuurt ook auto’s en busjes aan bedrijven in Biddinghuizen of particulieren in Biddinghuizen. Ervaar het gemak van huren bij Flexibel op weg. Zonder gedoe een busje huren en bijkomend voordeel is dat wij het voertuig brengen en ophalen in Biddinghuizen. 

Busje huren voor verhuizen inBiddinghuizen: voor meer informatie voor zakelijk en particulier bel 0341 – 23 03 01 of mail naar info@flexibelopweg.nl
Ook bent u van harte welkom bij onze vestiging op het nieuwe bedrijventerrein De Kolk in Nunspeet. Het adres in Draaiing 3.