Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Bus huren voor verhuizen in Elburg

Huur voordelig een bus bij Flexibel op weg voor uw verhuizing in Elburg. Wij zijn Flexibel op weg, een autoverhuurbedrijf in Nunspeet op slechts 10 minuten rijden vanaf Elburg. Wij hebben verschillende type bussen en verhuiswagens te huur om uw verhuizing makkelijk te maken. Ook kunt u bij ons verhuisaccessoires huren als spanbanden, dekens, transportplank en steekkar.

Waarom een verhuiswagen huren bij Flexibel op weg?

Een verhuiswagen huren voor uw verhuizing in Elburg kan eenvoudig bij Flexibel op weg in Nunspeet. We hebben het beste en voordeligste aanbod. U krijgt standaard 100 vrije kilometers per dag, betaalt bij ons geen boekingskosten of annuleringskosten en de huurprijs is altijd inclusief WA verzekering, pechhulp en schoonmaakkosten.

Kies hier de bus voor uw verhuizing

Bestelbus 5m³

Fiat Talento of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 60,33 p/d (excl. btw)

Grote bestelbus 12 m³

Fiat Ducato, Mercedes-Benz Sprinter of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 85 p/d (excl. btw)

Verhuiswagen met laadklep

Iveco Daily, Mercedes-Benz Sprinter of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 109,92 p/d (excl. btw)

Verhuiswagen huren in Elburg

Gaat u binnen Elburg verhuizen? Of juist uit Elburg of naar Elburg? Met een verhuiswagen of verhuisbus van Flexibel op weg kunt u makkelijk en goedkoop zelf verhuizen. 

Wij zijn gevestigd in Nunspeet, slechts 10 minuten rijden vanaf Elburg. Ook kunt u uw voertuig laten brengen en halen in Elburg of een gewenste locatie. 

Zo kunt u, ook als u in Elburg woont of gaat wonen, profiteren van de goede service van Flexibel op weg autoverhuur.

Wat kost het huren van een bus voor verhuizen in Elburg?

U huurt een bus voor een vaste vanaf prijs per dag. Elke type bus heeft zijn eigen prijs, maar bij Flexibel op weg huurt u altijd inclusief:

  • WA verzekering
  • 100 vrije kilometers
  • Schoonmaakkosten
  • Boekingskosten
  • Meerdere bestuurders

Eventuele extra kosten zijn de kilometers bovenop de 100 vrije kilometers. Extra gereden kilometers worden verrekend tegen € 0,20 (exclusief btw) per kilometer. 

Verder rijdt u zorgeloos en zonder onverwachte kosten en altijd met gratis pechhulp en vervangend vervoer.

Welke bus moet ik huren voor mijn verhuizing?

Bestelauto 2,5 m3
De kleinste bus die u kunt huren is een bestelauto met een laadruimte van 2,5 m3. De laadruimte is ongeveer 1,50 meter lang en 1,30 meter hoog. De bestelauto is te huur voor € 49 inclusief btw per dag. 

Bestelbus 5 m3
Een slag groter dan de bestelauto is de bestelbus. De bestelbus rijdt u al voor € 73,- inclusief btw per dag. Bij afname voor een week betaalt u € 60,- inclusief btw per dag. De laadruimte is 2,50 meter lang en 1,30 meter hoog. 

Grote bestelbus 10 m3
De grote bestelbus betekent nog meer laadruimte. De afmeting is 3,00 x 1,75 x 1,90 ( L x B x H). De huur bedraagt € 85,- inclusief btw per dag of € 69,- inclusief btw per dag bij één week huur.  

Grote bestelbus 12 m3
De grote bestelbus 12 kuub laadruimte is 3,60 meter lang, 1,75 meter breed en 1,90 meter hoog. De huurprijs per dag is € 97 inclusief btw per dag.

Verhuiswagen met laadklep
De verhuiswagen, ook wel de bakwagen met laadklep, huurt u al voor € 133,- inclusief btw per dag of € 180,- voor het hele weekend! Deze bak is 4,20 meter lang, 2,10 meter hoog en 2,10 meter breed. Met de automatische laadlift is laden en lossen van zwaar of groot materiaal extra makkelijk.

Onze service bij het huren van een bus voor uw verhuizing

Voor advies over de welke bus voor uw klus geschikt is, kunt u gerust contact opnemen. Naast een net en veilig voertuig kunt u bij ons ook verhuismateriaal huren zoals een spanband en verhuisdeken om verhuizen nog makkelijker te maken. Ook kunt u gebruik maken van onze breng- en haalservice in Elburg of op een gewenste locatie. 

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u direct

Contactformulier
Vul online het contactformulier in

WhatsApp
Stuur een WhatsApp bericht naar
06-30850650

Telefonisch
Bel naar 0341-230301

Nu ook verhuismateriaal te huur

Naast de verhuiswagen hebben we nu ook verhuismateriaal beschikbaar. Snel uw meubels verplaatsen met een steekkar of meubelroller en veilig vervoeren met verhuisdekens en spanbanden.

– Spanband €1,-
– Verhuisdeken €1,50
– Meubelroller €7,50
– Steekwagen €9,-

De prijzen zijn inclusief btw en per dag. U kunt het materiaal vooraf reserveren via het reserveringsformulier of gewoon meenemen bij het ophalen van uw huurvoertuig.

De meest gekozen verhuiswagen is de verhuiswagen met laadklep

Gaat u vijf keer passen en meten met spullen in uw auto of in één keer over met een verhuiswagen? Bij Flexibel op weg huurt u snel en eenvoudig een verhuiswagen. Ervaar het gemak van huren en ervaar het gemak van de verhuiswagen. Met 19m3 aan laadruimte en de laadklep is het vervoeren van spullen een stuk eenvoudiger.
Deze verhuiswagen / bakwagen mag worden bestuurd met rijbewijs B.

Ga jij binnenkort op kamers?

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

Verhuiswagen met laadklep

Iveco Daily, Mercedes-Benz Sprinter of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 109,92 p/d (excl. btw)

Wat kost het huren van een verhuiswagen met laadklep?

Voor een verhuiswagen is de huurprijs slechts €133,- per dag inclusief btw en inclusief 100 kilometer vrij. Voor een weekend (zaterdag en zondag) betaalt u slechts €180,- inclusief btw en inclusief 200 kilometer vrij. 

Andere bussen voor verhuizen

Als u niet veel spullen heeft te vervoeren hebben we voor u een bestelauto 2,5 m3, bestelbus 5 m3, grote bestelbus 10 m3 of een grote bestelbus 12 m3. Bekijk het aanbod van bussen en de afmeting van de laadruimtes in ons handige overzicht alle voertuigen.

Busje huren verhuizen Elburg voor particulieren

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw, wel zo handig voor u als particulier. Wij staan graag voor u klaar als u tijdelijk een busje nodig hebt. Een busje huren is makkelijker dank u denk. Waarom passen en meten en 4x rijden met uw auto als het makkelijk kan? Laat uw adviseren welke bus bij u past of kom gerust langs om te kijken. Duidelijke prijs, rijden zonder zorgen en geen onverwachte kosten achteraf. 

U kunt online reserveren of bellen naar 0341-230301. Wij staan voor persoonlijk contact en een transparante dienstverlening. 

En hoe zit het met borg, eigen risico, verzekeringen, enzovoort? Antwoord op al uw vragen vindt u op de pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg?

Huren bij Flexibel op weg betekent:
– Per dag opzegbaar zonder extra kosten.
– Tussentijds wisselen van soort bus zonder extra kosten.
– Prijsafspraak inclusief kilometers.
– Geen omkijken naar onderhoud of andere zaken en kosten.

Busje huren verhuizen Elburg voor bedrijven

Ook als bedrijf heeft u wel eens een busje nodig om spullen te verhuizen. Maak het vervoeren van spullen makkelijk door snel en voordelig een busje te huren.

Als uw bedrijf is gevestigd in Elburg of een medewerker woont in Elburg kunt u eenvoudig en voordelig gebruik maken van de diensten van Flexibel op weg.

Kortom: maak verhuizen makkelijk met een verhuiswagen met laadklep of een verhuisbus. Of u nu binnen Elburg gaat verhuizen, in Elburg komt wonen of weg gaat uit Elburg, wij helpen u graag op weg. U kunt contact opnemen via 0341-230301, info@flexibelopweg.nl of kom gerust langs om de bussen te bekijken aan de Draaiing 3 in Nunspeet. 

Ook in Elburg kunt u profiteren van de diensten van Flexibel op weg Autoverhuur

Flexibel op weg is autoverhuurbedrijf in Nunspeet en verhuurt ook auto’s en busjes aan bedrijven in Elburg of particulieren in Elburg. Ervaar het gemak van huren bij Flexibel op weg. Zonder gedoe een busje huren en bijkomend voordeel is dat wij het voertuig brengen en ophalen in Elburg. 

Busje huren voor verhuizen in Elburg: voor meer informatie voor zakelijk en particulier bel 0341 – 23 03 01 of mail naar info@flexibelopweg.nl
Ook bent u van harte welkom bij onze vestiging op het nieuwe bedrijventerrein De Kolk in Nunspeet. Het adres in Draaiing 3.