Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Bus huren voor verhuizen in Epe

U wilt een bus huren voor verhuizen in een Epe? Huur bij Flexibel op weg autoverhuur in Nunspeet, slechts 15 minuten rijden vanaf Epe. Wij helpen particulieren en bedrijven in de regio aan nette en veilige voertuigen voor uw verhuizing. Huur voordelig per dag, weekend of week. Altijd 100 vrije kilometers per dag inbegrepen.

Huur bij Flexibel op weg de bus voor uw verhuizing in Epe

Als u gaat verhuizen binnen Epe of naar Epe, helpen wij u graag met een verhuiswagen. Waarom huren bij Flexibel op weg in Nunspeet? 

  • Ruim aanbod aan verhuiswagens
  • Prijs inclusief verzekering 
  • Altijd inclusief 100 vrije kilometers per dag
  • Breng- en haalservice in Epe

Reserveer eenvoudig online de passende bus voor uw verhuizing in Epe

Bestelbus 5m³

Fiat Talento of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 60,33 p/d (excl. btw)

Grote bestelbus 12 m³

Fiat Ducato, Mercedes-Benz Sprinter of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 85 p/d (excl. btw)

Verhuiswagen met laadklep

Iveco Daily, Mercedes-Benz Sprinter of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 109,92 p/d (excl. btw)

Verhuiswagen huren in Epe

Voor een verhuiswagen of verhuisbus kunt u terecht bij Flexibel op weg autoverhuur in Nunspeet. Wij helpende u aan een passende bus. Heeft u advies nog over welke bus geschikt is voor uw verhuizing? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

De passende bus voor uw verhuizing

Welke bus kunt u huren voor uw verhuizing?

Bestelauto 2,5 m3
De kleinste bus die u kunt huren is een bestelauto met een laadruimte van 2,5 m3. De laadruimte is ongeveer 1,50 meter lang en 1,30 meter hoog. De bestelauto is te huur voor € 49 inclusief btw per dag. 

Bestelbus 5 m3
Een slag groter dan de bestelauto is de bestelbus. De bestelbus rijdt u al voor € 73,- inclusief btw per dag. Bij afname voor een week betaalt u € 60,- inclusief btw per dag. De laadruimte is 2,50 meter lang en 1,30 meter hoog. 

Grote bestelbus 12 m3
De grote bestelbus 12 kuub laadruimte is 3,60 meter lang, 1,75 meter breed en 1,90 meter hoog. De huurprijs per dag is € 97 inclusief btw per dag.

Verhuiswagen met laadklep
De verhuiswagen, ook wel de bakwagen met laadklep, huurt u al voor € 133,- inclusief btw per dag. Deze bak is 4,20 meter lang, 2,10 meter hoog en 2,10 meter breed. De inhoud is ongeveer 19 m3. Met de automatische laadlift is laden en lossen van zwaar of groot materiaal extra makkelijk.

Verhuisaccessoires gebruiken voor uw verhuizing in Epe

Maak verhuizen extra makkelijk met een steekwagen, meubelroller, spanband of verhuisdeken. U kunt het verhuismateriaal huren door vooraf te reserveren via het online formulier of ter plekke te vragen.

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u direct

Contactformulier
Vul online het contactformulier in

WhatsApp
Stuur een WhatsApp bericht naar
06-30850650

Telefonisch
Bel naar 0341-230301

Nu ook verhuismateriaal te huur

Naast de verhuiswagen hebben we nu ook verhuismateriaal beschikbaar. Snel uw meubels verplaatsen met een steekkar of meubelroller en veilig vervoeren met verhuisdekens en spanbanden.

– Spanband €1,-
– Verhuisdeken €1,50
– Meubelroller €7,50
– Steekwagen €9,-

De prijzen zijn inclusief btw en per dag. U kunt het materiaal vooraf reserveren via het reserveringsformulier of gewoon meenemen bij het ophalen van uw huurvoertuig.

De meest gekozen verhuiswagen is de verhuiswagen met laadklep

Gaat u vijf keer passen en meten met spullen in uw auto of in één keer over met een verhuiswagen? Bij Flexibel op weg huurt u snel en eenvoudig een verhuiswagen. Ervaar het gemak van huren en ervaar het gemak van de verhuiswagen. Met 19m3 aan laadruimte en de laadklep is het vervoeren van spullen een stuk eenvoudiger.
Deze verhuiswagen / bakwagen mag worden bestuurd met rijbewijs B.

Ga jij binnenkort op kamers?

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

Verhuiswagen met laadklep

Iveco Daily, Mercedes-Benz Sprinter of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 109,92 p/d (excl. btw)

Wat kost het huren van een verhuiswagen met laadklep?

Voor een verhuiswagen is de huurprijs slechts €133,- per dag inclusief btw en inclusief 100 kilometer vrij. 

Andere bussen voor verhuizen

Als u niet veel spullen heeft te vervoeren hebben we voor u een bestelauto 2,5 m3bestelbus 5 m3grote bestelbus 10 m3 of een grote bestelbus 12 m3. Bekijk het aanbod van bussen en de afmeting van de laadruimtes in ons handige overzicht alle voertuigen.

Busje huren verhuizen Epe voor particulieren

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw, wel zo handig voor u als particulier. Wij staan graag voor u klaar als u tijdelijk een busje nodig hebt. Een busje huren is makkelijker dank u denk. Waarom passen en meten en 4x rijden met uw auto als het makkelijk kan? Laat uw adviseren welke bus bij u past of kom gerust langs om te kijken. Duidelijke prijs, rijden zonder zorgen en geen onverwachte kosten achteraf. 

U kunt online reserveren of bellen naar 0341-230301. Wij staan voor persoonlijk contact en een transparante dienstverlening. 

En hoe zit het met borg, eigen risico, verzekeringen, enzovoort? Antwoord op al uw vragen vindt u op de pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg?

Huren bij Flexibel op weg betekent:
– Per dag opzegbaar zonder extra kosten.
– Tussentijds wisselen van soort bus zonder extra kosten.
– Prijsafspraak inclusief kilometers.
– Geen omkijken naar onderhoud of andere zaken en kosten.

Busje huren verhuizen Epe voor bedrijven

Ook als bedrijf heeft u wel eens een busje nodig om spullen te verhuizen. Maak het vervoeren van spullen makkelijk door snel en voordelig een busje te huren.

Als uw bedrijf is gevestigd in Epe of een medewerker woont in Epe kunt u eenvoudig en voordelig gebruik maken van de diensten van Flexibel op weg.

Kortom: maak verhuizen makkelijk met een verhuiswagen met laadklep of een verhuisbus. Of u nu binnen Epe gaat verhuizen, in Epe komt wonen of weg gaat uit Epe, wij helpen u graag op weg. U kunt contact opnemen via 0341-230301, info@flexibelopweg.nl of kom gerust langs om de bussen te bekijken aan de Draaiing 3 in Nunspeet. 

Ook in Epe kunt u profiteren van de diensten van Flexibel op weg Autoverhuur

Flexibel op weg is autoverhuurbedrijf in Nunspeet en verhuurt ook auto’s en busjes aan bedrijven in Epe of particulieren in Epe. Ervaar het gemak van huren bij Flexibel op weg. Zonder gedoe een busje huren en bijkomend voordeel is dat wij het voertuig brengen en ophalen in Epe. 

Busje huren voor verhuizen in Epe: voor meer informatie voor zakelijk en particulier bel 0341 – 23 03 01 of mail naar info@flexibelopweg.nl
Ook bent u van harte welkom bij onze vestiging op het nieuwe bedrijventerrein De Kolk in Nunspeet. Het adres in Draaiing 3.