Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Busje huren Elspeet

Busje huren in Elspeet? Huur eenvoudig en goedkoop bij Flexibel op weg in Nunspeet. Op slechts 10 minuten rijden vanaf Elspeet zijn wij gevestigd op industrieterrein De Kolk. Kort aan afslag Elspeet van de A28. U kunt bij ons elke type bus huren: van kleine bestelauto tot grote bestelbus. Ook hebben we personenbussen voor voor 6 of 9 personen en bakwagens met automatische laadklep, onder andere geschikt voor verhuizen. 

Bestelauto 2,5 m³

Volkswagen Caddy, Mercedes-Benz Citan of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 40,50 p/d (excl. btw)

Bestelbus 5m³

Fiat Talento of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 60,33 p/d (excl. btw)

Grote bestelbus 12 m³

Fiat Ducato, Mercedes-Benz Sprinter of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 85 p/d (excl. btw)

Fiat Scudo – dubbelcabine 6 persoons

Fiat Scudo

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 81,82 p/d (excl. btw)

Bakwagen met laadklep

Volkswagen Crafter, Renault Master of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 109,92 p/d (excl. btw)

Dubbele cabine bus 6-persoons

Volkswagen Transporter

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 81,82 p/d (excl. btw)

9-persoons bus

Mercedes-Benz Vito Tourer, Renault Trafic of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 106,61 p/d (excl. btw)

Waarom een busje huren bij Flexibel op weg autoverhuur?

Busje huren voor de regio Elspeet kan bij Flexibel op weg autoverhuur in Nunspeet. Het belangrijkste is dat u in een veilige en nette bus rijdt, voor een goede prijs. Huren bij Flexibel op weg is de oplossing voor tijdelijk vervoer. Onze voordelen: 

  • Persoonlijk advies via WhatsApp of het contactformulier, ook voor snel reserveren.
  • Geen boekingskosten, annuleringskosten of onverwachte kosten achteraf.
  • Huur voordelig per dag, weekend, week of maand.
  • Per dag opzegbaar.
  • Standaard 100 km vrij per dag.
  • Breng- en haalservice in Elspeet.

Autoverhuur Elspeet

Voor zakelijke rijders en particulieren in Elspeet bieden we altijd een oplossing voor passend vervoer. U kunt bij ons snel en voordelig een auto, personenbus, bestelbus of verhuiswagen huren. 

Autoverhuur Flexibel op weg staat voor persoonlijk advies, transparante prijzen en betrouwbaarheid. Bedrijven en particulieren in Elspeet en de regio beoordelen ons met een 9+.

Aanbod van bussen om te huren

Welk type bus heeft u nodig? Voor het vervoeren van spullen is de laadruimte van de bus van belang. Onderstaand een overzicht van de laadruimtes van klein (bestelauto) naar groot (verhuisbus, ook wel bakwagen met laadklep).
Voor personenvervoer hebben we bussen tot 9 personen. Standaard hebben we een dubbele cabine met 6 zitplaatsen en laadruimte of een bus met 9 zitplaatsen. 

Alle bussen mogen worden bestuurd met rijbewijs B. 

Bestelauto 2,5m3
De bestelauto is de meest compacte bedrijfsbus die u kunt huren. De laadruimte heeft een inhoud van 2,5m3 tot 3m3. De lengte van de laadruimte is 1,50m tot 1,70m. De hoogte is 1,30m en de breedte 1,20m. De bestelauto heeft 2 zitplaatsen. Voorbeelden van bestelauto’s die wij verhuren zijn de Volkswagen Caddy, Fiat Doblo en Mercedes-Benz Citan. 

De bestelauto huurt u al voor € 48,- inclusief btw per dag. 

Bestelbus 5m3
Een slag groter dan de bestelauto is de bestelbus. De bestelbus is de meest gekozen bedrijfswagen. Ook erg populair voor de verhuur bij particulieren en bedrijven. De bus is compact en makkelijk te rijden en heeft toch een laadruimte van 6m3. De laadruimte heeft een lengte van 2,50m tot 2,70m. De hoogte is 1,30m en de breedte is 1,50m. Onze bussen zijn voorzien van trekhaak. 

De bestelbus rijdt u al voor € 73,- inclusief btw per dag. Huren voor een weekend (vrijdag 16:30 t/m maandag 08:00) is ook mogelijk.

Grote bestelbus 12m3 
Onze langste bestelbus heeft een laadruimte van 3,60 meter lang. Extra veel laadruimte voor slechts € 97,- per dag. 

Verhuisbus met laadklep
De verhuisbus, ook wel de bakwagen met laadklep, huurt u al voor € 133,- inclusief btw per dag. Met de verhuiswagen kunt u alles in één keer meenemen. De laadruimte is 4,20 x 2,10 x 2,10 (L x B x H). Met een laadklep is laden en lossen van zware spullen heel eenvoudig. Deze wagen wordt het meest gebruikt voor verhuizingen, omdat dit de grootste bus is die met rijbewijs B mag worden bestuurd. 

U huurt bij ons bijvoorbeeld een Mercedes Sprinter of een Renault Master met elektrische laadklep.

Personenbus 6, 7 of 9 personen
Zomervakantie, wintersport, uitje met vrienden of personeel, pendeldiensten op evenementen of met collega’s naar een training?
Personenvervoer voor elk doeleinde is geen probleem met de bussen van Flexibel op weg. Van vakantie tot luxe shuttle service. 6 personen tot zelfs 9 personen met ruim voldoende laadruimte. Veel personenbussen hebben verlengde laadruimte. Dat betekent dat de bagage van elke passagier mee kan in de bus. 

Wat kost een busje huren Elspeet?

Een busje huren, wat kost dat? Bij Flexibel op weg betaalt u een laag huurtarief per dag. De dagprijs is inclusief 100 vrije kilometers. Extra kilometers worden verrekend tegen € 0,24 inclusief btw per kilometer. Verder heeft u bij ons geen extra kosten door onduidelijke verzekeringen of onverwachte kosten achteraf. Voordelig huren, ook als u in Elspeet woont.  

Busje huren Elspeet voor bedrijven

Wij bieden bedrijven in Elspeet de oplossing om stilstand te voorkomen. Onder het motto flexibiliteit in uw wagenpark hebben wij de volgende voorbeelden: 

– Schade? Snel op weg met een passende vervangende bus.
– Wachten op de nieuwe leasebus? Een zogenaamde voorloopbus biedt uitkomst. 
– Tijdelijk project? Dan ook een tijdelijke bus, die net zo snel kan worden opgehaald als ingeleverd. 
– Meerdere medewerkers hebben af en toe een bus nodig? Een deelbus voor uw bedrijf in eigen beheer of door ons beheert is de oplossing. 
– Een werknemer krijgt past na proeftijd een vaste auto? Met een huurbus zit u nergens aan vast.
– Een vaste prijs per maand inclusief alle kilometers en kosten, maar geen lang operational lease contract? Verhuur vanaf 2 maand noemen wij shortlease. Meer informatie over shortlease vindt u op de pagina Shortlease

Als uw bedrijf is gevestigd in Elspeet of een medewerker woont in Elspeet kunt u eenvoudig en voordelig gebruik maken van de diensten van Flexibel op weg. 

Herkenbare situatie? U kunt contact opnemen om vrijblijvend een prijs aan te vragen.

Huren bij Flexibel op weg betekent:
– Per dag opzegbaar zonder extra kosten.
– Tussentijds wisselen van soort bus zonder extra kosten.
– Prijsafspraak inclusief kilometers.
– Geen omkijken naar onderhoud of andere zaken en kosten. 

Busje huren Elspeet voor particulieren

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw, wel zo handig voor u als particulier. Wij staan graag voor u klaar als u tijdelijk een busje nodig hebt. Een busje huren is makkelijker dank u denk. Waarom passen en meten en 4x rijden met uw auto als het makkelijk kan? Laat uw adviseren welke bus bij u past of kom gerust langs om te kijken. Duidelijke prijs, rijden zonder zorgen en geen onverwachte kosten achteraf. 

U kunt online reserveren of bellen naar 0341-230301. Wij staan voor persoonlijk contact en een transparante dienstverlening. 

En hoe zit het met borg, eigen risico, verzekeringen, enzovoort? Antwoord op al uw vragen vindt u op de pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg?

Ook in Elspeet kunt u profiteren van onze diensten
Flexibel op weg is autoverhuurbedrijf in Nunspeet en verhuurt ook auto’s en busje aan bedrijven in Elspeet of particulieren in Elspeet. Ervaar het gemak van huren bij Flexibel op weg. Zonder gedoe een busje huren en bijkomend voordeel is dat wij het voertuig brengen en ophalen in Elspeet. 

Busje huren Elspeet: voor meer informatie voor zakelijk en particulier bel 0341 – 23 03 01 of mail naar info@flexibelopweg.nl
Ook bent u van harte welkom bij onze vestiging op het nieuwe bedrijventerrein De Kolk in Nunspeet.

Huur een bus voor uw bedrijf in Elspeet of voor uw medewerker woonachtig in Elspeet. Een huurbus van Flexibel op weg is ook te gebruiken voor particulieren die wonen in Elspeet.

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u direct

Contactformulier
Vul online het contactformulier in

WhatsApp
Stuur een WhatsApp bericht naar
06-30850650

Telefonisch
Bel naar 0341-230301