Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Het nieuwe schooljaar zit eraan te komen!

 
 

Dat betekent dat vele studenten binnenkort op kamers gaan en wat is er dan makkelijker dan je spullen in een keer op je nieuwe plek krijgen? Niks toch..

 
Vele jongeren vertrekken vanuit hun vertrouwde dorp naar de grote stad zoals Amsterdam of Rotterdam om daar de gewenste studie te volgen. Om deze spannende periode wat minder stressvol te maken helpt Flexibel op weg jou in ieder geval een handje met het vervoeren van je geliefde spullen. Wij hebben verschillende formaten busjes te huur zodat er altijd een geschikt formaat beschikbaar is. Je gaat natuurlijk niet een Volkswagen Caddy huren als je allerlei meubels moet gaan verplaatsen. In dat geval ben je veel beter af met onze functionele bakwagens met laadklep.
 
 
 Al onze bussen zijn vanaf 08:00uur op te halen en kunnen elk moment van de dag weer teruggebracht worden op onze locatie aan de Draaiing 3 te Nunspeet. Naast het verhuren van onze busjes leveren wij ook de volgende hulpmiddelen:
 
  • Verhuisdekens
  • Meubelrollers 
  • Spanbanden 
 
Wil je graag direct een bus reserveren? Klik dan op de onderstaande button en dan zien we je binnenkort bij het ophalen van de bus!