Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Nu ook verhuismateriaal te huur!

Maak verhuizen nog makkelijker met verhuismateriaal als een steekkar en verhuisdekens.

Verhuizen

Gaat u vijf keer passen en meten met spullen in uw auto of in één keer over met een verhuiswagen? Bij Flexibel op weg huurt u snel en eenvoudig een verhuiswagen. Ervaar het gemak van huren en ervaar het gemak van de verhuiswagen. Met 19m3 aan laadruimte en de laadklep is het vervoeren van spullen een stuk eenvoudiger. 
Deze verhuiswagen / bakwagen mag worden bestuurd met rijbewijs B.

Naast de verhuiswagen hebben we nu ook verhuismateriaal beschikbaar. Snel uw meubels verplaatsen met een steekkar of meubelroller en veilig vervoeren met verhuisdekens en spanbanden.

Huur per dag:
– Spanband €1,-  
– Verhuisdeken €1,50
– Meubelroller €5
– Steekwagen €7,-

Huur online uw verhuiswagen inclusief verhuismateriaal. 

 

Wat kost de huur van een verhuiswagen?

Voor een verhuiswagen is de huurprijs slechts €133,- per dag inclusief btw en inclusief 100 kilometer vrij. Voor een weekend (vrijdagmiddag t/m zondag) betaalt u slechts €180,- inclusief btw en inclusief 200 kilometer vrij. 

Als u enkel kleinere spullen wilt te vervoeren hebben voor u een bestelauto, bestelbus of grote bestelbus. Verschillende soorten bussen met een laadruimte van 2,5m3 tot 11m3. Bekijk het aanbod van bussen en de afmeting van de laadruimtes in ons handige overzicht Alle voertuigen.

Kortom: maak verhuizen makkelijk met een verhuiswagen met laadklep of een verhuisbus. Wij helpen u graag bij het kiezen van de geschikte laadruimte voor uw klus. U kunt contact opnemen via 0341-230301, info@flexibelopweg.nl of kom gerust langs om de bussen te bekijken aan de Draaiing 3 in Nunspeet

Verhuiswagen + verhuismateriaal