Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Ondernemers opgelet! Huren is de oplossing

Vervangend vervoer? Werknemer met een tijdelijk contract? Wachten op de levering van een nieuwe auto? Project voor enkele weken? Extra laadruimte nodig voor een klus?

Huren is de oplossing

Van een extra auto voor 1 dag tot een bestelbus voor enkele maanden. Geen langlopende contracten, maar flexibiliteit in uw wagenpark.

Op het moment dat u tijdelijk een auto of bus nodig hebt wilt u snel en voordelig gebruik kunnen maken van een huurauto. Daarnaast wilt u net zo eenvoudig de huurauto weer kunnen inleveren. U wilt zorgeloos gebruik kunnen maken van de auto of bus zonder u druk te moeten maken over onderhoud, verzekeringen, pechhulp enzovoort. Huur bij Flexibel op weg en ervaar dit gemak! 

Hoe werkt huren bij Flexibel op weg?

Wij willen u als ondernemer ontzorgen. Dat betekent dat wij altijd zoeken naar een passend aanbod qua voertuig én dienstverlening. 

Huren bij Flexibel op weg is eenvoudig: u geeft aan welk soort voertuig u nodig hebt plus een schatting van de periode en het aantal kilometers.

Hoe kunt u uw wensen doorgeven? U kunt bellen met 0341-230301, mailen naar info@flexibelopweg.nl of contact opnemen via het contactformulier op de website. 

Wilt u eerst zien welk voertuig u nodig hebt? Wij hebben meerdere auto’s en bussen klaarstaan op ons terrein aan de Draaiing 3 in Nunspeet. U kunt altijd langskomen! 

Van een personenauto tot bestelbus, alles is mogelijk. Afhankelijk van het aantal personen en/of de laadruimte die u nodig hebt kan een passend voertuig worden ingezet. Mocht tussentijds de situatie veranderen dan kunt u zonder extra kosten ruilen van voertuig. 

Enkele voordelen van huren bij Flexibel op weg

– Persoonlijk contact, om uw wensen te bespreken en vragen te beantwoorden
– Geen boekingskosten en geen annuleringskosten
– Per dag opzegbaar, zonder extra kosten
– Scherpe prijs voor huur voor langere termijn

Benieuwd wat we voor u kunnen oplossen qua tijdelijk vervoer? Bel 0341-230301

Online zoeken, vergelijken en reserveren? Kijk dan verder op de pagina alle voertuigen.