Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Shortlease Apeldoorn

Shortlease Apeldoorn. Lease eenvoudig per maand een auto of bedrijfswagen bij Flexibel op weg. U kunt bij ons leasen van 1 maand tot 24 maanden. Het is flexibel, want u bepaald de looptijd. Shortlease is na de eerste maand per dag opzegbaar. Wij zijn de flexibele schakel in uw bedrijf.

Waarom kiezen voor shortlease bij Flexibel op weg?

Shortlease bij Flexibel op weg biedt vele voordelen:

  • Eenvoudig en voordelig gebruik maken van een voertuig zonder te hoeven kopen.
  • U bepaalt zelf de looptijd: na de eerste 30 dagen is het contract per dag opzegbaar. Dus geen langlopend leasecontract, maar alleen leasen als het voertuig nodig is.
  • Geen onverwachte kosten door onze all-in maandprijs met inbegrepen service als pechhulp, vervangend vervoer, onderhoud en reparatie.
  • Flexibiliteit in uw wagenpark: u bepaalt het type voertuig en de looptijd.
  • Breng- en haalservice in Apeldoorn of een locatie naar wens.

ALLE SHORTLEASE VOERTUIGEN

Kies uw categorie en vergelijk de type voertuigen

Wat is shortlease?

Shortlease is een combinatie van huren en operational lease. Met operational lease zit u minimaal 3 jaar aan een auto vast. Met huren bent u bijvoorbeeld al veel flexibeler. Maar wat nou als u die flexibiliteit wilt en een voordelig maandbedrag om zo voor langere periode gebruik te kunnen maken van een auto? Dan is shortlease de oplossing.

Shortlease voor een personenauto, personenbus of bestelbus.

Met shortlease kunt u gewoon uw voertuig uitkiezen. Een personenauto van klein naar groot, een personenbus met 6 of 9 zitplaatsen of een bestelbus met een laadruimte van 2,5 m3 tot 19 m3. Elk type voertuig is mogelijk. 

Stel u heeft een maand een klus waar veel materiaal voor mee moet. Dan is een grote bestelbus met een laadruimte van 3 meter lang perfect voor deze klus. Voor de volgende klus is misschien een bestelauto zoals een Volkswagen Caddy wel voldoende. Uw bedrijf is constant in beweging, dus laat uw wagenpark eenvoudig meebewegen.

Flexibel wagenpark met shortlease

Uw weet nooit wat er zal gebeuren in uw bedrijf over 2, 6 of 14 maanden. Afhankelijk van wat er speelt binnen uw bedrijf is een bepaald type voertuig nodig. Soms een personenauto voor een accountmanager. Soms een bestelbus voor een monteur buitendienst. Voor hoe lang het nodig is, is altijd maar de vraag. Om niet met stilstaande auto’s te komen staan, kunt u met shortlease de auto of bus weer inleveren zodra deze niet meer nodig is. Zo blijft een deel van uw wagenpark flexibel. 

Shortlease Apeldoorn door Flexibel op weg

Flexibel op weg is gevestigd in Nunspeet. Als lokale autoverhuurder helpen we bedrijven in Apeldoorn en omgeving. Via ons kunt u snel en makkelijk schakelen in uw wagenpark. Wij hebben de oplossing voor tijdelijke vervoer. Shortlease is flexibel leasen vanaf 1 maand tot 24 maanden en het voordeel is dat het altijd per dag opzegbaar is na de eerste maand.

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u direct

Contactformulier
Vul online het contactformulier in

WhatsApp
Stuur een WhatsApp bericht naar
06-30850650

Telefonisch
Bel naar 0341-230301

Wat kost shortlease?

Wat zijn de kosten van shortlease? Shortlease is altijd een prijs op maat op basis van uw wensen. De beste prijs is een prijs op maat. Het voordeel van shortlease is dat u rijdt tegen een vast laag bedrag per maand inclusief kilometers, onderhoud, belastingen en verzekeringen.

Bij Flexibel op weg evalueren we tussentijds het verloop. We willen immers dat u altijd rijdt in een passend voertuig met een passende prijs.

Benieuwd naar uw prijs op maat? Mail naar info@flexibelopweg.nl of bel 0341 – 23 03 01.

Shortlease zakelijk in Apeldoorn

Als bedrijf heeft u behoefte aan flexibiliteit in uw wagenpark. Huren en shortlease is de oplossing:


– Per dag opzegbaar zonder extra kosten.
– Tussentijds wisselen van soort auto of bus zonder extra kosten.
– Vast bedrag per maand inclusief kilometers.
– Geen omkijken naar onderhoud of andere zaken en kosten.

Shortlease Apeldoorn is de oplossing voor u als het gaat om tijdelijk vervoer. Shortlease Apeldoorn betekent een auto, bus of bakwagen huren voor 1 maand of langer. Elke voertuig is mogelijk bij shortlease Apeldoorn. Bijkomend voordeel is dat wij het voertuig brengen op locatie.

Shortlease Apeldoorn: voor meer informatie voor zakelijk en particulier bel 0341 – 23 03 01 of mail naar info@flexibelopweg.nl.