Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Shortlease Nunspeet – Auto of bedrijfswagen

Een auto of bedrijfswagen gebruiken op basis van shortlease? Flexibel op weg biedt shortlease aan voor bedrijven in Nunspeet. Met shortlease kunt u leasen van 1 maand tot 24 maanden. Het voordeel van shortlease is dat u altijd flexibel blijft; de huurovereenkomst is per dag opzegbaar. 

Waarom kiezen voor shortlease bij Flexibel op weg?

Shortlease bij Flexibel op weg biedt vele voordelen:

 • Eenvoudig en voordelig gebruik maken van een voertuig zonder te hoeven kopen.
 • U bepaalt zelf de looptijd: na de eerste 30 dagen is het contract per dag opzegbaar. Dus geen langlopend leasecontract, maar alleen leasen als het voertuig nodig is.
 • Geen onverwachte kosten door onze all-in maandprijs met inbegrepen service als pechhulp, vervangend vervoer, onderhoud en reparatie.
 • Flexibiliteit in uw wagenpark: u bepaalt het type voertuig en de looptijd.
 • Breng- en haalservice in Nunspeet of een locatie naar wens.

ALLE SHORTLEASE VOERTUIGEN

Kies uw categorie en vergelijk de type voertuigen

Wat is shortlease?

Als u 30 dagen of langer huurt, maakt u gebruik van een voordelige maandprijs. Huren per maand wordt ook wel shortlease genoemd. Met shortlease kunt u leasen van 1 tot 24 maanden, met het voordeel dat de overeenkomst na de eerste 30 dagen altijd per dag opzegbaar is. Zo heeft u alleen kosten als de auto daadwerkelijk wordt gebruikt.

Wat kost shortlease van een auto?

Voor de personenauto’s kunt u kiezen uit verschillende modellen. Een comfortabele Volkswagen Golf rijdt u bijvoorbeeld al voor € 665 exclusief btw per maand. Een Citroen C1 kan gebruikt worden voor de korte ritten om goedkoop van A naar B te rijden. Deze auto is al te huur vanaf € 325 exclusief btw per maand.

Voor een ruime stationwagen kunt u denken aan een Skoda Octavia of Toyota Auris Hybrid

Rijdt u het liefst automaat? We hebben verschillende monddelen beschikbaar, zoals deze Volkswagen Polo en Volkswagen Golf

Onze vanaf prijs is altijd op basis van 2000 vrije kilometers per maand. Vooraf ontvangt u een duidelijke prijsafspraak als u uiteindelijk meer kilometers per maand zult rijden.

We helpen u graag verder aan passend tijdelijk vervoer. Start uw offerteaanvraag online, mail naar info@flexibelopweg.nl of bel 0341 – 23 03 01

Wat kost shortlease van een bedrijfswagen?

Wat zijn uw wensen voor de bedrijfswagen?

Voor een compacte en praktische bedrijfswagen hebben we een bestelauto, zoals een Volkswagen Caddy. Een Volkswagen Caddy als extra auto voor een hovenier of tegelzetter, maar ook voor uw eigen bezorgdienst. Een bestelauto is al te huur vanaf € 515,- exclusief btw per maand .

Een bestelbus hebben we in verschillende afmetingen. De vraag is hoeveel laadruimte u nodig hebt?

 • Een lengte 1 bestelbus zoals deze Renault Trafic heeft een laadruimte van 2 meter lang. Per maand kost shortlease € 695,-.
 • Een lengte 2 en hoogte 1 bestelbus heeft een laadruimte van 2,50m lang. De hoogte van de laadruimte is 1,35m.  Een net model zoals deze Fiat Talento is te huur voor € 770,- per maand.
 • Een lengte 2 en hoogte 2 bus zoals deze Fiat Ducato heeft een laadruimte van 3 meter lang en 1,90 meter hoog. Voor € 840,- per maand rijdt u al in deze grote bestelbus.
 •  Voor een nog langere laadruimte kunt u kiezen voor deze lengte 3 Fiat Ducato. Met 3,60 lang erg praktisch voor het vervoeren van veel of lang materiaal.
 • Een bakwagen met laadklep is de grootste bedrijfswagen voor rijbewijs B. Door de automatische laadklep erg handig voor het in- en uitladen. De afmeting van de bak is 4,20m lang, 2,10m breed en 2,10 hoog. Een bakwagen met laadklep is al te huur vanaf € 1275,- exclusief btw per maand. 

Wat is bij de shortlease-prijs inbegrepen?

Met shortlease rijdt u voor een vaste bedrag per maand inclusief alle kosten en diensten. U hoeft alleen nog zelf te tanken. 

U rijdt inclusief verzekeringen, wegenbelasting, afschrijving van het voertuig, onderhoud, reparaties, pechhulp en vervangend vervoer. 

Zorgeloos rijden, met de flexibiliteit om de auto op elk gewenst moment weer in te leveren! 

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u direct

Contactformulier
Vul online het contactformulier in

WhatsApp
Stuur een WhatsApp bericht naar
06-30850650

Telefonisch
Bel naar 0341-230301

Flexibel op weg autoverhuur en shortlease in Nunspeet

Wij zijn gevestigd in Nunspeet op bedrijventerrein De Kolk. Op dit nieuwe bedrijventerrein staan ons nieuwe pand. Samen met Van Geenen Auto’s zitten we onder één dak om onze krachten te bundelen. In Nunspeet helpen we lokale bedrijven aan tijdelijke vervoer. Wij zijn gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening, omdat we meedenken met de klant. Autoverhuur en shortlease moet makkelijk, snel en goed zijn. We helpen u persoonlijk op weg. 

Shortlease zakelijk in Nunspeet

Als bedrijf heeft u behoefte aan flexibiliteit in uw wagenpark. Huren en shortlease is de oplossing: 
– Per dag opzegbaar zonder extra kosten.
– Tussentijds wisselen van soort auto of bus zonder extra kosten.
– Vast bedrag per maand inclusief kilometers.
– Geen omkijken naar onderhoud of andere zaken en kosten.

Shortlease voor particulieren in Nunspeet

Rijden zonder zorgen? Vervangend vervoer? Wachten op de levering van uw nieuwe auto? Ervaar het gemakt van huren en shortlease voor particulieren. Geen onnodige kosten, alleen betalen voor gebruik. 
Uw voordelen:
– Een laag bedrag per maand inclusief kilometers, onderhoud, belastingen en verzekeringen.
– Per dag opzegbaar zonder extra kosten.
– Tussentijds wisselen van auto zonder extra kosten.

 

Shortlease van Flexibel op weg in het kort

 • De oplossing voor tijdelijk vervoer van 1 tot 24 maanden.
 • De flexibele schakel in uw wagenpark.
 • Geen langlopend leasecontract en geen invetsering nodig.
 • Eenvoudig een auto of bus gebruiken tegen een voordelig bedrag per maand.
 • Na de eerste maand per dag opzegbaar.
 • Opzegbaar zonder opzegtermijn of boete.

Voor wie is shortlease geschikt?

Shortlease is de oplossing in veel situaties. Elk bedrijf in Nunspeet komt op een punt dat er even een extra auto of bus nodig is. Dit kan voor 1 maand zijn, maar ook voor 6 maanden of een jaar. Vaak wordt de afweging gemaakt om een voertuig te kopen of te leasen. Toch is de vraag voor hoe lang deze nodig is? En is kopen dan wel verstandig of kan het geld beter ergens anders in worden geïnvesteerd? Is een leasecontract van 3,4 of 5 jaar wel passend of zitten we dan straks met een auto die niet gebruikt wordt?

Met een vast aantal voertuigen in uw wagenpark komt u een heel eind. Met een (extern) flexibel wagenpark heeft u altijd wat achter de hand. Wij zijn de flexibele schakel in uw wagenpark. Makkelijk te regelen en u zit nooit ergens aan vast.

Een zakelijke middenklasser voor uw accountmanager

Een shortlease auto kan bijvoorbeeld geschikt zijn voor uw nieuwe accountmanager buitendienst. Elke nieuwe medewerker heeft een proeftijd en/of een eerste contract voor 6 maanden of een jaar. Hoe het verloopt weet niemand vooraf, maar als één van de partijen besluit te stoppen dan is de auto ook niet meer nodig. Omdat u voor shortlease hebt gekozen, kunt u de auto gewoon weer inleveren. Zo heeft u geen stilstaand voertuig en geen onnodige kosten.

Een makkelijke personenauto voor uw monteurs op locatie

Stel uw monteurs wonen verspreid door het land. Op de werklocatie staat het materiaal al en er moet gewoon dagelijks naar de klus worden gereden door bijvoorbeeld steigerbouwers. Ze hoeven ’s ochtends niet per se via de zaak in Nunspeet te rijden, maar kunnen gewoon vanaf huis direct naar de werklocatie. Om goedkoop en makkelijk van A naar B te rijden is een kleine personenauto geschikt.

Shortlease van een bestelauto voor uw inlener

Onder andere tegelzetbedrijven, bouwbedrijven, schilders en hoveniers in Nunspeet werken met inleners. In drukke periodes worden zzp’ers op de klus gezet. Als werkgever verzorgt u werk én vervoer. Het voertuig dat u inzet moet passen bij de looptijd van het project, daarom kiest u voor shortlease van een bestelauto. Een Volkswagen Caddy bijvoorbeeld is praktisch en compact. Genoeg laadruimte om de spullen mee te nemen en zitplaats voor 2 man. Eventueel nog een trekhaak om af en toe een aanhanger te verplaatsen. Zo heeft u de kosten in de hand voor het project en blijft u flexibel.

Een bestelbus voor drukke periodes

Als u zelf producten bezorgt of ophaalt, is er altijd wel een drukke periode. Rond de zomer bijvoorbeeld of in december. Hoe makkelijk is het dan om een extra bus te gebruiken voor zolang het nodig is? Om even de drukke periode door te komen is een extra bestelauto of bestelbus zo geregeld.

Een extra auto of bus om de levertijd van een nieuwe te overbruggen

Bij een nieuwe auto of bus zit vaak een levertijd van een paar weken tot enkele maanden. Om tot de levering wel te kunnen rijden, kan eenvoudig een auto worden gebruikt op basis van shortlease.

Wat zijn de inbegrepen kosten en diensten bij shortlease?

Shortlease is zorgeloos rijden. De inbegrepen service en kosten zijn:

 • Flexibiliteit.
  Dit is het grootste voordeel van shortlease. Geen verplichte looptijd, altijd per dag opzegbaar.
 • Afschrijving.
  Door gebruik van het voertuig daalt de waarde. Deze afschrijvingskosten zit bij de leaseprijs in.
 • Motorrijtuigenbelasting.
  De wettelijke motorrijtuigenbelasting (houderschapsbelasting) is bij de leaseprijs inbegrepen.
 • Pechhulp.
  Met shortlease van Flexibel op weg bent u verzekerd van gratis pechhulp in Nederland.
 • Onderhoud en reparaties.
  Geen onverwachtse kosten met shortlease, want onderhoud en reparaties zijn bij de prijs inbegrepen.
 • Vervangend vervoer.
  In geval van pech of onderhoud krijgt u gratis gelijkwaardig vervangend vervoer.
 • WA verzekering.
  Als u met ons voertuig schade toebrengt aan een ander, bent u verzekerd via de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.
 • Casco verzekering.
  Bij niet verhaalbare schade aan ons voertuig bent u slechts tot het maximaal eigen risico aansprakelijk. Standaard € 1000 of verlaagd € 500.
 • Transparantie.
  U ontvangt een persoonlijke offerte met prijzen o.b.v. meerdere kilometrages. Met terugwerkende kracht hanteren we voor u de juiste prijs gebaseerd op de daadwerkelijk gereden kilometers

Wat is de looptijd bij shortlease?

Shortlease bij Flexibel op weg is van 1 tot 24 maanden. De minimale afname is 1 maand. De maximale looptijd is 24 maanden. De looptijd hoeft vooraf niet verplicht te worden vastgelegd. Met shortlease blijft u flexibel: per dag opzegbaar betekent ook per dag te verlengen.

De voordelen van shortlease bij Flexibel op weg

Zoals benoemd is de voorwaarden ‘per dag opzegbaar na de eerste maand’ het grootste voordeel van shortlease. Een auto of bus gebruiken voor korte of lange periode moet makkelijk zijn. Makkelijk betekent passend bij de wensen van uw bedrijf. Met onze dienstverlening bieden we een oplossing om stilstand te voorkomen. Onnodige stilstand als een voertuig overbodig is of stilstand door tekort.

Deze flexibiliteit, met de persoonlijke service en betrouwbare voertuigen maakt ons tot een specialist om zorgeloos het gemak van shortlease te ervaren.  

Bij ons krijgt u persoonlijk advies en helpen we u van A tot Z het shortlease-traject door. Voor, tijdens en na de lease zijn we altijd bereikbaar om snel te schakelen. Als uw bedrijf in Nunspeet is gevestigd, zijn we letterlijk dichtbij. Zo weet u dat u lokaal altijd iets achter de hand heeft via een betrouwbare partij.

Hoe werkt een shortlease aanvraag?

Uw aanvraag is altijd vrijblijvend. Wilt u eerst antwoord op een paar vragen wat shortlease kan betekenen voor uw bedrijf? Wilt u advies of meteen een offerte? In alle gevallen helpen we u persoonlijk verder.

Een aanvraag starten werkt heel eenvoudig:

 1. U geeft uw contactgegevens aan ons door via de onze website flexibelopweg.nl of belt ons op 0341-230301.
 2. We bespreken u vragen en wensen.
 

Uit welke opties kan ik kiezen?

U kunt al uw wensen doorgeven. Wij helpen u aan een passende auto en extra’s als winterbanden en een tankpas.

Wat is de borg bij shortlease?

De borg is standaard € 500,-. De borg dient vooraf te worden overgemaakt of kan worden gepind bij het ophalen van het voertuig. Contant of met creditcard is niet mogelijk. Na de huur worden eventueel openstaande bedragen verrekend met de borg en het restant teruggestort.

Wat moet ik meenemen?

Bij het ophalen van het voertuig dient u een geldig rijbewijs mee te nemen en een ID-kaart of paspoort. Een dubbele legitimatie is nodig om te voldoen aan de eisen van onze verzekeraar. Wij moeten kunnen bewijzen dat we er alles aan hebben gedaan om de huurder goed te identificeren en controleren, om op die manier misbruik van onze voertuigen tegen te gaan.

Daarnaast dient u een pinpas mee te nemen om de borg te borg voldoen, tenzij deze al vooraf is overgemaakt.

Ophalen van de shortlease auto

Als u de auto heeft gekozen zetten we deze op de afgesproken startdatum in perfecte staat voor u klaar. U kunt de auto ophalen in Nunspeet, maar kunnen hem ook bezorgen in Nunspeet. Onze breng- en haalservice is ook voor Nunspeet.

Het gebruik van de shortlease auto

Alle verplichte autopapieren zijn aanwezig in de auto, te vinden is een dashboardkast. Roken of huisdieren meenemen in het voertuig is niet toegestaan. Extra reinigingskosten worden doorbelast met een minimum van € 100,-. Langer gebruik maken van de huurauto dan vooraf overeengekomen inleverdatum kan worden aangevraagd door te bellen met 0341-23 03 01.

Onderhoud

 • Mocht u aannemen dat de auto moet worden nagekeken door een automonteur dan kunt u bellen met 0341-23 03 01 of langskomen bij Van Geenen Auto’s Nunspeet (Industrieweg 58b in Nunspeet).
 • Voor periodiek onderhoud nemen wij contact met u op. Onderhoud wordt uitgevoerd door van Geenen Auto’s Nunspeet.
 • Gelieve eens per twee maanden de bandenspanning en het oliepeil controleren.

Pechhulp of direct contact

Pechhulp Nederland is onderdeel van onze dienstverlening. Voor vragen tijdens de huur of pech onderweg kunt u telefonisch contact opnemen. Van ma t/m vr 08:00 – 17:00 en za van 08:00 – 12:00 bel eerst 0341- 23 03 01, anders 0341 – 25 22 14. Buiten openingstijd kunt u bellen naar 06 – 30 85 06 50, 06 44 05 95 77 of 06 15 06 06 52.

Schade

 • Op het moment dat u schade constateert aan de huurauto moet u dit direct melden door te bellen naar 0341-23 03 01 of te mailen naar info@flexibelopweg.nl
 • Voor schade ontstaan in de periode dat u verantwoordelijk bent voor de huurauto wordt u aansprakelijk gesteld.
 • Bij schade communiceren wij met u de verdere afhandeling en eventuele kosten.
 • Afhankelijk van de omvang van de schade wordt een schade- en herstelrapport opgemaakt door een autoschadeherstelbedrijf of door onszelf.
 • Het schadebedrag zal op u worden verhaald tot het maximum vooraf afgesproken eigen risico.

Ongeval

 • Bij elke aanrijding met ons voertuig waarbij een tegenpartij is betrokken dient het schadeformulier te worden ingevuld. Dit kan met een voertuig van een tegenpartij zijn, maar ook een object als een gebouw.
 • Vul het schadeformulier in; de voor- en achterzijde. Beide partijen moeten het formulier ondertekenen. Maak foto’s van de situatie indien mogelijk.

Vrije kilometers en verrekening van de gereden kilometers

Standaard zijn onze vanaf prijzen op basis van 2000 vrije kilometers per maand. Overgebleven kilometers neemt u altijd mee. Deze blijven de hele looptijd geldig. Als u meer dan gemiddeld 2000 kilometer per maand rijdt zijn er meerdere opties:

 1. Als u vooraf – bij uw aanvraag van de shortlease – al meer verwacht te rijden, verwerken we een meerprijs in het maandtarief zodat u bijvoorbeeld 3000 vrije kilometers per maand hebt.
 2. Als u aan het eind van de looptijd meer dan gemiddeld 2000 kilometer per maand hebt gereden, verrekenen we dit tegen de vooraf afgesproken prijs per extra gereden kilometer. Dit is bijvoorbeeld €0,15 per kilometer. Deze prijs krijgt u altijd vooraf zodat u weet wat eventueel de extra kosten kunnen zijn.
 3. Ook evalueren we tussentijds. Als u minder rijdt, kunnen we het maandbedrag verlagen. Als u meer rijdt, passen we het maandbedrag tussentijds aan om achteraf een grote verrekening te voorkomen.

Inleveren van de auto

 • Inleveren van de auto kan 24/7 en het gewenste tijdstip dient vooraf te worden aangegeven. De auto mag worden geparkeerd op ons terrein en de sleutel in de sleutelkluis.
 • De eerstvolgende werkdag nemen we alle voertuigen in en controleren we deze. Tot het moment van inname blijf je als huurder verantwoordelijk voor het voertuig, denk dus aan de verkeersregels.
 • Eerder inleveren dan vooraf overeengekomen? Geen probleem. Wij rekenen geen extra kosten.
 • Niet in de gelegenheid de auto terug te brengen? Wij halen hem graag bij u op in Nunspeet. Bel voor onze haalservice naar 0341-230301.
 • De brandstoftank is vol bij uitgifte en de auto dient met een volle tank teruggebracht te worden.
 • De auto dienst schoon te worden ingeleverd. Met schoon bedoelen wij na normaal gebruik. Extra reinigingskosten aan het interieur of exterieur worden doorberekend.
 • Na inleveren noteren wij de kilometerstand, controleren wij of de auto is afgetankt, schoon is en geen extra schade heeft vergeleken met het moment van uitgifte.

Facturatie

 • Na controle van de auto maken we de factuur op, op basis van de overeengekomen afspraken.
 • Wij sturen u de factuur per mail.
 • Uw betaalde borg zal na verrekening van eventueel openstaande bedragen worden teruggestort.

Uw feedback en beoordeling van onze service

Wij vinden het belangrijk dat de voertuigen in goede staat verkeren. Naast het periodieke onderhoud en controles, bent u degene die de meeste kilometers maakt. Heeft u tijdens het gebruik iets opgemerkt, dan horen wij dat graag. Bijvoorbeeld een ruitenwisser die niet goed werkt, een deur die niet fijn sluit of een defecte cruise control.

Na de huur ontvangen we graag uw feedback over onze dienstverlening. Wat ging goed? Wat kan beter? Wij sturen u na de huur een mail met een uitnodiging om ons te beoordelen via klantenvertellen.nl.

Contact met Flexibel op weg

Als uw bedrijf in Nunspeet is gevestigd of uw medewerker woont in Nunspeet of omgeving, dan is het ideaal als u dichtbij een extra auto of bus kunt regelen. Een betrouwbaar voertuig, bij een betrouwbare partij.

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u direct

Contactformulier
Vul online het contactformulier in

WhatsApp
Stuur een WhatsApp bericht naar
06-30850650

Telefonisch
Bel naar 0341-230301