Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Auto huren ’t Harde

Auto huren in ’t Harde? Huur eenvoudig en goedkoop bij Flexibel op weg in Nunspeet. Op slechts 10 minuten rijden via de Bovenweg of a28 vanaf ’t Harde. Kom gerust langs of bel 0341-230301 voor persoonlijk advies. U huurt bij ons nette en veilige auto’s tegen de beste prijs. Bekijk online ons aanbod en reserveer direct:

Autoverhuur ’t Harde

U wilt een auto huren in ’t Harde? Flexibel op weg helpt u verder. Met ons ruime aanbod hebben we altijd een passende auto voor u. Huur voordelig per dag, weekend, week of zelf per maand. Wij helpen particulieren en bedrijven in ’t Harde en omgeving. Ook kunt u gebruik maken van onze breng- en haalservice.

Waarom een auto huren bij autoverhuur Flexibel op weg?

Waarom kiezen voor Flexibel op weg?

Op het moment dat u tijdelijk een auto nodig hebt wilt u snel en goedkoop gebruik kunnen maken van een huurauto. Daarnaast wilt u net zo eenvoudig de huurauto weer kunnen inleveren. U wilt zorgeloos gebruik kunnen maken van de auto zonder u druk te moeten maken over onderhoud, verzekeringen, pechhulp enzovoort. Huur bij Flexibel op weg en ervaar dit gemak.

Goedkoop een auto huren bij autoverhuur Flexibel op weg

Bij Flexibel op weg kunt u goedkoop een auto huren. Wij willen dat een auto huren voordelig is voor zowel privé als zakelijke gebruikers. Bekijk voor de tarieven ons assortiment.

Ook een auto huren voor een weekend is mogelijk. Dit is inclusief 200 kilometervrij rijden.

Ook voor de wintersport of vakantie is een huurauto geschikt. U kunt goedkoop een auto huren voor de vakantie of wintersport. Van compacte middenklasse auto tot autobus tot 9 personen. Met een huurauto voor de vakantie of wintersport krijgt u een prijs op maat. Dat betekent een prijs inclusief de vrije kilometers. Zo weet u vooraf de kosten, zonder verassingen achteraf. Verder krijgt u voor de wintersport standaard winterbanden, zonder extra kosten.

Auto huren ‘t Harde zakelijk

Wij bieden bedrijven in ‘t Harde de oplossing om stilstand te voorkomen. Onder het motto flexibiliteit in uw wagenpark hebben wij de volgende voorbeelden:

– Schade? Snel op weg met een passende vervangende auto.
– Wachten op de nieuwe leaseauto? Een zogenaamde voorloopauto biedt uitkomst.
– Tijdelijk project? Dan ook een tijdelijke auto, die net zo snel kan worden opgehaald als ingeleverd.
– Meerdere medewerkers hebben af en toe een auto nodig? Een deelauto voor uw bedrijf in eigen beheer of door ons beheert is de oplossing.
– Een werknemer krijgt past na proeftijd een vaste auto? Met een huurauto zit u nergens aan vast.
– Een vaste prijs per maand inclusief alle kilometers en kosten, maar geen lang operational lease contract? Verhuur vanaf 1 maand noemen wij shortlease. Meer informatie over shortlease vindt u op de pagina Shortlease.

Als uw bedrijf of medewerker is gevestigd in ‘t Harde kunt u eenvoudig en voordelig gebruik maken van de diensten van Flexibel op weg.

Auto huren ‘t Harde particulier

Ook als particulier en woonachtig in ‘t Harde is een auto huren is zo geregeld. Voor privé gebruik een auto huren is goedkoper dan u denkt. Daarbij is de service prettig: u rijdt inclusief alle kosten als belastingen en reparaties en kunt de auto inleveren wanneer u maar wilt.

➤ Benieuwd naar de kosten? U kunt vrijblijvend bellen naar 0341-230301. Wij staan voor persoonlijk contact en een transparante dienstverlening.

En hoe zit het met borg, eigen risico, verzekeringen, enzovoort? Antwoord op al uw vragen vindt u op de pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg?

Naast een ruim aanbod aan auto’s bieden wij uitstekende service:
– Geen vervoer naar onze vestiging? Wij komen de auto graag bij u brengen in ‘t Harde.
– Pech onderweg? Wij regelen kosteloos vervangend vervoer.
– Eerder inleveren van de auto? Geen extra kosten.

Flexibel op weg biedt goedkoop huurauto’s aan in ‘t Harde, zodat u kunt profiteren van het gemak van huren. U rijdt bij ons goedkoop en krijgt een prijs op maat afhankelijk van uw wensen. Huur kan per dag, week, maand of zelfs langer. Hoe langer, hoe lager de kosten per dag. Voor elk doeleinde biedt een huurauto uitkomst. Vervangend vervoer, weekend weg, vakantie of als leenauto. Voor autoverhuur ’t Harde kunt u terecht bij Flexibel op weg.